11/9/20

Αντί να μεταφέρει τους πρόσφυγες και μετανάστες, η κυβέρνηση έστειλε αύρες και ΜΑΤ


Τα καταστροφικά, και για τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες και μετανάστες και για τους κατοίκους του νησιού, σχέδια της κυβέρνησης δεν θα περάσουν, σχολιάζει η ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ και τονίζει πως η κυβέρνηση αντί να μεταφέρει τους πρόσφυγες και μετανάστες στην ενδοχώρα, έστειλε αύρες και ΜΑΤ για να αντιμετωπίσει τον εχθρό-λαό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να στείλει στη Λέσβο πλοία για να μεταφέρει τους πρόσφυγες και μετανάστες στην ελληνική ενδοχώρα, αντί να στείλει υγειονομικούς, τεστ, μάσκες και φάρμακα για να καλύψει τα τεράστια κενά που υπάρχουν μπροστά στην έξαρση του κορονοϊού που μαστίζει το νησί μας, έστειλε αύρες και ΜΑΤ για να αντιμετωπίσει τον εχθρό-λαό που αγωνίζεται για να απεγκλωβιστούν όλοι οι πρόσφυγες και μετανάστες από τη Λέσβο.

Επωμίζεται έτσι τεράστιες ευθύνες για την τροπή που θα πάρει η κατάσταση στο νησί και όσον αφορά την εξέλιξη της ανθρωπιστικής κρίσης που συνεχώς διογκώνεται και όσον αφορά την εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης, που είναι από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά. Επωμίζεται τεράστιες ευθύνες για το μέλλον αυτού του τόπου όταν παγιώνει την αντιμετώπιση των κατοίκων του σαν εχθρούς.

Τα καταστροφικά, και για τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες και μετανάστες και για τους κατοίκους του νησιού, σχέδιά της δεν θα περάσουν. Ο λεσβιακός λαός έχει και την πείρα και τη δύναμη και τη θέληση να τα ματαιώσει».


902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία