14/2/20

Οι αστυνομικοί δεν πρέπει να κάνουν εγκλήματα γιατί θα βιαστούν στη φυλακή!

Όταν δίνεις μόνιμο στασίδι στα πρωινάδικα στους εκπροσώπους των αστυνομικών και δη στον Μπαλάσκα θα ακούσεις και τέτοιες γελοιότητες και αθλιότητες. Με αφορμή τη σύλληψη αστυνομικού, που έκανε ληστείες με το υπηρεσιακό του περίστροφο, ο Μπαλάσκας, τρομάρα να του έρθει για αστυνομικός, είπε πως οι επίορκοι αστυνομικοί που κλείνονται στις φυλακές κακοποιούνται και βιάζονται από τους άλλους ποινικούς κρατουμένους και καλά να πάθουν, αφού ατίμασαν τη στολή που φοράει και ο ίδιος!!
Ο Μπαλάσκας, ως γνήσιος χωροφύλακας του εμφυλιακού, μετεμφυλιακού και χουντικού κράτους, ξεχνάει ότι Δικαιοσύνη δεν αποδίδουν ούτε οι αστυνομικοί, ούτε οι ποινικοί. Ο βασανισμός κρατουμένου από οποιονδήποτε, ακόμα κι αν πρόκειται για επίορκο αστυνομικό, είναι προσβολή στον αστικό πολιτισμό, είναι προσβολή στην αστική Δικαιοσύνη.
Δεν περιμέναμε από τον Μπαλάσκα τίποτε άλλο παρά την επικρότηση βασανισμών και βιασμών και νόμισε ότι επειδή μιλούσε για επίορκο αστυνομικό θα έβρισκε συμπαραστάτες. Για συμπαραστάτες σε τέτοιες αθλιότητες ας ψάξει στον Χρυσοχοΐδη, στον Μπογδάνο και στον Γεωργιάδη, που του συμπαραστέκονταν στην υπεράσπιση της κακοποίησης της οικογένειας Ινδαρέ. Εμείς δεν πρόκειται να δώσουμε δίκιο σε κανέναν κανίβαλο που επικροτεί την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οποιουδήποτε κρατουμένου και ο επίορκος αστυνομικός για εμάς έχει τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλον κρατούμενο.
Δεν φταίει όμως ο Μπαλάσκας. Αυτοί που τον καλούν στα πρωινάδικα φταίνε, γιατί όπως λένε και οι Πόντιοι «όποιος τουρτέβ τον γάιδαρον, ακούει και τα πορδάσ’ ατ»*!
*Όποιος ενοχλεί (σκαλίζει) τον γάιδαρο, ακούει και τις πορδές του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία