7/2/20

Μαστογραφία στο νοσοκομείο Τρικάλων; Ραντεβού τον… Νοέμβριο!!!


Πριν από λίγες μέρες είχε αναστατωθεί ολόκληρη η χώρα με την περίπτωση του νοσοκομείου Χανίων, όπου είχε δοθεί ραντεβού σε ασθενή για μετά από… δύο χρόνια! Αλλά φαίνεται πως κάποιοι δε πέφτουν από τα σύννεφα, αφού δεν χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά για να δούμε το πρόβλημα.

Το trikalaola.gr  δεν είχε παρά να μιλήσει με τρικαλινούς και όταν ψάχνεις κάτι μαθαίνεις. Έτσι στο έγγραφο που αποκαλύπτουμε (ένθεση φωτογραφία) δείχνουμε ότι και στο Νοσοκομείο Τρικάλων δεν απουσιάζουν τα τραγελαφικά! Μια τρικαλινή πήγε στα εξωτερικά ιατρεία για να κλείσει ραντεβού για μαστογραφία. Αυτή η επίσκεψη έγινε στα μέσα Νοεμβρίου του 2019 και η απάντηση που πήρε; Ήδη την έχετε διαβάσει. Για 24 Νοεμβρίου 2020! Πάλι καλά, που δεν την έβαλαν παραμονή… Χριστουγέννων! Μάλιστα οι γυναίκες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η συγκεκριμένη περίπτωση έχει κάποιες λεπτομέρειες που καθιστούν αδύνατο να προβλεφθεί η οριστική ημερομηνία όχι για 12 μήνες, αλλά ούτε για 2!

Όπως εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει, είναι ότι το σύστημα στα νοσοκομεία όσο αφορά τα ραντεβού πάσχει σημαντικά. Εδώ βέβαια ευθύνη δεν μπορεί να φέρουν οι γιατροί, που όλοι γνωρίζουν τον αγώνα που δίνουν καθημερινά στο νοσοκομείο Τρικάλων. Αλλά η αδυναμία της Πολιτείας να βάλει κανόνες στο ευαίσθητη χώρο της Υγείας. Το σίγουρο είναι ότι σε μια Ελλάδα που χτυπήθηκε -και συνεχίζει να γίνεται αυτό – από την οικονομική κρίση δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνει κάποιος “οικονομία” γλιτώνοντας ιατρικά έξοδα.

Πηγή: trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία