4/1/20

Αυστραλία: Η Φύση φταίει!

Alexandros Schismenos via Δημήτρης Υάκινθος
 Στην καιόμενη Αυστραλία, η Υπουργός Περιβάλλοντος Susan Ley απέδωσε την καταστροφή στο ότι η φύση δεν έχει συνηθίσει την ανθρώπινη παρουσία, η οποία, δήλωσε, εμφανίστηκε στην ήπειρο "τα τελευταία 200 χρόνια" (sic)!
Κι ας κατοικείται η Αυστραλία από ανθρώπους τα τελευταία 40 χιλιάδες χρόνια, χιλιετίες πριν την Αμερική. Αλλά αυτοί είναι Αβορίγινες, όχι απόγονοι της Βρετανικής αποικιοκρατίας.
Η κυβέρνηση της κατακαμένης χώρας, η οποία προωθεί κι άλλες εξορύξεις και ερημοποίηση, κρύβει την αλήθεια κάτω από το ρατσισμό της: Η φύση δεν έχει συνηθίσει την παρουσία, όχι του ανθρώπου, αλλά του καπιταλισμού, αυτή είναι η αλήθεια. Που εμφανίστηκε στην πολύπαθη γη, πράγματι, τα τελευταία 200 χρόνια!
*Arti: Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ερευνητών του Πανεπιστημίου του Sidney, οι πυρκαγιές έχουν σκοτώσει 480 εκατομμύρια ζώα, συμπεριλαμβανομένων 8.000 κοάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία