3/1/20

Ελλάδα και Κύπρος αναγνώρισαν το Τουρκοκυπριακό κράτος

Ελλάδα και Κύπρος προχώρησαν χθες σε μια απίστευτα προδοτική ενέργεια αναγνωρίζοντας την Τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο, αναγνωρίζοντας το Τουρκοκυπριακό κράτος. Ελλάδα και Κύπρος δεν αναγνώρισαν άμεσα το Τουρκοκυπριακό κράτος αλλά έμμεσα, υπογράφοντας συμφωνία με το Ισραήλ για την εκμετάλλευση του θαλάσσιου πλούτου της Παλαιστίνης, την οποία παράνομα κατέχει το Ισραήλ ως εισβολέας. Ελλάδα και Κύπρος με τις χθεσινές υπογραφές τους αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην κλοπή του φυσικού πλούτου της Παλαιστίνης μαζί με τις Ισραηλινές δυνάμεις κατοχής.
Το έγκλημα το οποίο διέπραξαν χθες ο Μητσοτάκης μαζί με τον Αναστασιάδη δεν είναι έγκλημα μόνο σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού. Είναι έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού και του Κυπριακού λαού, αφού δημιούργησαν τετελεσμένα σε βάρος της Κυπριακής ΑΟΖ την οποία διεκδικεί το παράνομο Τουρκοκυπριακό κράτος, σε βάρος Ελληνικών χωρικών υδάτων και βραχονησίδων που διεκδικεί παράνομα η Τουρκία. Μητσοτάκης και Αναστασιάδης χθες άνοιξαν για τα καλά τον ασκό του Αιόλου στη Μεσόγειο γιατί όταν νομιμοποιείς την κλοπή σε βάρος των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς εισβολείς, δεν μπορείς να καταγγέλλεις τις όμοιες ενέργειες των Τούρκων εισβολέων στην Κύπρο. Η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για τον αγωγό φυσικού αερίου «east med», την οποία τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παρουσίασαν περίπου ως κοσμογονία, δεν είναι απλά επικίνδυνη για τον Ελληνικό και τον Κυπριακό λαό, δεν είναι απλά επιζήμια, αλλά είναι προδοτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία