5/1/20

Μυστήριο σε χωριό: Δρόμοι γεμίζουν λεφτά – Έχουν βρει συνολικά 28.000 ευρώ!Με πακέτα των 2.300 ευρώ γεμίζουν οι δρόμοι ενός βρετανικού χωριού εδώ και πάνω από 5 χρόνια.

Από το 2014 κάτοικοι του Μπλάκχολ Κόλιαρι βρίσκουν στους δρόμους του χωριού μετρητά και οι αρχές ακόμα δεν έχουν καταφέρει να διαλευκάνουν το... μυστήριο! Συνολικά έχουν βρεθεί 12 πακέτα των 2.300 ευρώ με το συνολικό ποσό να ανέρχεται σε πάνω από 28.000 ευρώ.

Το 2019 κάτοικοι βρήκαν τέσσερα τέτοια πακέτα με το τελευταία να «ξετρυπώνεται» στα μέσα του Νοεμβρίου.

Τα χρήματα αφήνονται πάντα σε κοινή θέα αλλά σε διαφορετικά μέρη του χωριού. Κάποιοι υποθέτουν ότι πίσω από αυτό το «δώρο» κρύβεται ένας Καλός Σαμαρίτης!

Η αστυνομία, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει ποιος είναι αυτός που μοιράζει «ζεστό χρήμα», συγχαίρει τους κατοίκους του Μπλάκχολ Κόλιαρι, οι οποίοι παραδίδουν τα χρήματα στις Αρχές (και έπειτα τα παίρνουν πίσω καθώς κανείς δεν τα αναζητά).

Πηγή: reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία