6/1/20

ΣΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Γράφει ο Σαββίδης Παναγιώτης

Δεν ξέρω αν η λέξη πρόκληση είναι αρκετή για να χαρακτηρίσεις την επαίσχυντη δήλωση που έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης στο κανάλι «OPEN» «ότι γνωρίζει μελέτες που με 200 ευρώ μπορείς να επιβιώσεις».

Προφανώς για τον «άριστο» αυτό υπουργό της κυβέρνηση της ΝΔ όλες οι ζωές δεν έχουν την ίδια αξία, αφού οι γονυκλισίες και το γλείψιμο εκεί που «έφτυνα» που γνωρίζει καλά ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι προσόν «υπέρτατης» αξίας που πρέπει να αποζημιώνεται με εκατομμύρια ευρώ.

Αυτός λοιπόν ο ανεκδιήγητος «υπάλληλος» του κεφαλαίου, μέσα από τα κανάλια των αφεντικών του που χρόνια ολόκληρα κάνει τον «μαϊντανό», εκφοβίζει και εκβιάζει έμμεσα έναν λαό, λέγοντας τον ότι και με 200 ευρώ μπορεί να επιβιώσει.

Τα 200 ευρώ που είπε ο Γεωργιάδης αντανακλά τα οράματα του κεφαλαίου που υπηρετούν όλα τα αστικά κόμματα (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ κτλ).

Τα ευήκοα ότα που ψάχνει ο Άδωνης Γεωργιάδης, συνδέονται με το νήμα του ψευδεπίγραφου ιδεολογήματος πέρι «ταύτισης των συμφερόντων του κεφαλαίου με τα λαϊκά συμφέροντα», που χρόνια ολόκληρα καλλιεργούν μηχανισμοί χειραγώγησης του συστήματος, για την αποδοχή και την υποταγή του λαού στις πολιτικές υποβάθμισης του βιοτικού του επιπέδου.

Ο λαός πρέπει να τους κόψει την φόρα γιατί η αναμονή και η παθητική στάση θα ενθαρρύνει «Γεωργιάδηδες» να τον κοροϊδεύουν στα μούτρα.

Το κλίμα συναίνεσης που θέλουν να εκμαιεύσουν για να συνεχίσει απρόσκοπτα χωρίς λαϊκές αντιστάσεις και εμπόδια η υλοποίηση της βάρβαρης πολιτικής υπέρ του κεφαλαίου πρέπει να πέσει στο κενό.

Καμιά αυταπάτη ή με τον λαό και τις ανάγκες του ή με τα μονοπώλια και το κεφάλαιο και τα 2 δεν μπορούν να υπηρετηθούν.

Ανασύνταξη – ταξική ενότητα – κοινωνική συμμαχία για την αντεπίθεση και την κοινωνικοπολιτική ανατροπή ο δρόμος του λαού, γιατί τα σχέδια των «Γεωργιάδηδων» και των αφεντικών του προδικάζουν μεσαίωνα και βαρβαρότητα και πρέπει να τσακιστούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία