7/11/19

Ο Φασισμός δεν ξεδοντιάζεται χωρίς ένα στοχευμένο ταξικό κίνημα

Γιαννιτσά: Πορεία μαθητών με σύνθημα "έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες"


Το πρώτο βήμα για να γίνουμε πλειοψηφία, είναι να καταλάβουμε πως είμαστε μειοψηφία. Ο ιδρυματισμός τόσο στο facebook όσο και στην πραγματική ζωή είναι προβληματικός.
Το ότι ο περίγυρος των κομμουνιστών ή των αριστερών είναι κομμουνιστικός ή αριστερός, είναι ζήτημα συνειδητής επιλογής. Η πραγματική πλειοψηφία της κοινωνίας ωστόσο, είναι εθνικιστική, φασίζουσα και ακραία συντηρητική. Για να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζεται πολεμική λόγω και έργω.
Αν κλείσουμε τα μάτια στον φασιστικό περίγυρο ως τυχαίο γεγονός, καταλήγουμε σε υπεραπλουστεύσεις του στυλ : ναι υπάρχουν φασίστες αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που αγωνίζονται. Και η ζωή συνεχίζεται....
Εξάλλου όλοι Έλληνες είμαστε, δεν θα σκοτωθούμε κιόλας. Μετά έρχονται οι δολοφονίες των ανθρώπων της τάξης μας και πέφτουμε άτσαλα από το ακατάληπτο συννεφάκι μας.
Χ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία