Οργανώνουμε μπάρμπεκιου με χοιρινά σουβλάκια έξω από την Αλβανική πρεσβεία…

Υπάρχουν μερικοί ηλίθιοι στο διαδίκτυο οι οποίοι κάνουν αναρτήσεις γράφοντας «είμαστε όλοι Αλβανοί» προκειμένου να συμπαρασταθούν στους Αλβανούς για τον καταστροφικό σεισμό. Στα μούτρα τους. Αλβανοί είναι και φαίνονται. Εμείς δεν είμαστε Αλβανοί. Εμείς είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Εμείς δεν θρηνούμε γιατί αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι έπεσαν θύματα σεισμού. Εμείς αν για μισό δευτερόλεπτο αισθανόμασταν Αλβανοί θα αυτοκτονούσαμε. Εμείς ως Έλληνες εθνικιστές διοργανώνουμε μπάρμπεκιου και ψήνουμε χοιρινά σουβλάκια έξω από την Αλβανική πρεσβεία σε ένδειξη συμπαράστασης και ευγνωμοσύνης στον Εγκέλαδο! Καλούμε όλους τους Έλληνες μπατριώτες να πάρουν μέρος στο μπάρμπεκιου. Στο μπάρμπεκιου θα παραβρεθεί, θα ψήσει σουβλάκια, θα φάει και θα πιει μέχρι σκασμού ο μεγάλος Έλληνας μπατριώτης, ο Ζορό!
ΥΓ1. Επειδή οι «ζεσουίδες» κρύφτηκαν γιατί δεν καταδέχονται να φωνάξουν «είμαστε όλοι Αλβανοί», το βροντοφωνάζουμε εμείς που δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους από τη φυλή, τη γλώσσα και τη θρησκεία.
ΥΓ2. Συμπάσχουμε με τους Αλβανούς σε πείσμα των ηλιθίων εθνικοφρόνων που πανηγυρίζουν γιατί ο Θεός εκδικήθηκε για τον Κατσίφα!

Δεν υπάρχουν σχόλια