23/11/19

Λιμουζίνες μεγαλύτερου κυβισμού και από του πρωθυπουργού για μεγαλοστελέχη της ΔΕΗ

Μπορεί, όπως μας λέει ο Κ. Χατζηδάκης, η ΔΕΗ να είναι χρεοκοπημένη, να ακριβαίνει το ρεύμα και να κατεβάζει τον διακόπτη για χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά, αλλά ο υπουργός φροντίζει να μην λείψει τίποτα από τα απαραίτητα για τα μεγαλοστελέχη της επιχείρησης.

Έτσι, στο νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ “παρεισέφρησε” διάταξη με την οποία τα ανώτατα στελέχη της ΔΕΗ θα δικαιούνται από την επιχείρηση αυτοκίνητα μεγαλύτερου κυβισμού και αξίας από αυτά που δικαιούνται ο πρωθυπουργός και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών.

Μπορεί, μάλιστα, να τους παραχωρούνται και αλεξίσφαιρες BMW, όπως έγινε με διευθύνοντες τραπεζών, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, σε ανταμοιβή για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της χώρας.

Εκείνο που προκαλεί στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι απλώς το κόστος του προνομίου προς τα προσλαμβανόμενα από την “αγορά” διευθυντικά στελέχη της ΔΕΗ. Εκείνο που προκαλεί και ενοχλεί περισσότερο είναι η έλλειψη μέτρου και η αλαζονεία και κυρίως η νοοτροπία και η αντίληψη που διαπερνά τέτοιου είδους προνομιακές ρυθμίσεις.

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι! Δυστυχώς, αυτούς ψηφίσανε όσοι τους ψηφίσανε και δεν ήταν και λίγοι!

dromosanoixtos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία