7/11/19

Οι συμπατριώτες μας Μουσουλμάνοι της Θράκης δέρνουν τις γυναίκες τους!

Οι συμπατριώτες μας Μουσουλμάνοι της Θράκης δέρνουν τις γυναίκες τους γιατί αυτό είναι στην κουλτούρα των Μουσουλμάνων και άρα αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία οπότε πρέπει να απελαθούν!
Ένας απόστρατος στρατηγός σήμερα το πρωί στο πρωινάδικο του Παπαδάκη δικαιολόγησε όλες αυτές τις αθλιότητες σε βάρος μεταναστών και προσφύγων λέγοντας μέσες άκρες ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν θέση στην Ελλάδα γιατί ως Μουσουλμάνοι δέρνουν τις γυναίκες τους κι έτσι δεν θα μπορέσουν να ενσωματωθούν ποτέ στην Ελληνική Κοινωνία στην οποία οι Χριστιανοί δεν δέρνουν τις γυναίκες τους. Λογικά λοιπόν σκεφτήκαμε κι εμείς ότι και οι συμπατριώτες μας Μουσουλμάνοι της Θράκης δέρνουν τις γυναίκες τους και άρα δεν θα μπορέσουν να ενσωματωθούν ποτέ στην Ελληνική κοινωνία και συνεπώς πρέπει να απελαθούν.
Τι να πούμε γι’ αυτόν τον τραγικό φασίστα που ανακάλυψε στο πρόσωπο όλων των Μουσουλμάνων τον μισογύνη; Τι να πούμε γι’ αυτόν τον τραγικό ρατσιστή που έβγαλε όλους τους Μουσουλμάνους σαδιστές και κανίβαλους; Τι να πούμε γι’ αυτόν τον μισάνθρωπο που πιστεύει ότι όλοι οι Χριστιανοί δεν δέρνουν τις γυναίκες τους; Τι να σχολιάσουμε για έναν τύπο που ξεχώρισε Μουσουλμάνους και Χριστιανούς με βάση το ότι οι πρώτοι δέρνουν τις γυναίκες τους ενώ οι δεύτεροι δεν τις δέρνουν; Πάνω απ’ όλα τι να πούμε γι’ αυτόν τον τραγικό Παπαδάκη και για τους υπόλοιπους προσκεκλημένους του που άκουσαν τέτοια βρωμιά χωρίς να πούνε κουβέντα;
Αυτοί που καλλιεργούν τον ρατσισμό δεν είναι οι διάφοροι στρατηγοί σαν τον τραγικό τύπο που προαναφέραμε. Αυτοί που καλλιεργούν τον ρατσισμό είναι οι δημοσιογράφοι που φιλοξενούν Βελόπουλους, Μπογδάνους, Αυγενάκηδες, Γεωργιάδηδες, στρατηγούς και άλλους τέτοιους, προβάλλοντας τον ρατσιστικό τους λόγο χωρίς κανέναν αντίλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία