7/10/19

Παντελής Θαλασσινός: Τιμή σ αυτούς που θέλουν την αλήθεια και φούμο σ αυτούς που αναμασούν δελτία τύπου της Κυβέρνησης..Ο Παντελής Θαλασσινός έγραψε για τον δημοσιογράφο Νικο Αγγελίδης της ΕΡΤ:

Επιτέλους επιστρέφουμε στην κανονικότητα και στο αστυνομικό κράτος.. Σ αυτό που στην γειτονιά μας το 67 ήρθαν και πήραν αγκαζέ τον κυρ Μιχάλη το Μάλλη .. Τότε η ασπρόμαυρη τηλεόραση έδειχνε μόνο εγκαίνια και θεμελιώσεις .. α!! και το Βαρτάνη
Ομως υπάρχουν άνθρωποι που είναι στο δρόμο κι αντιστέκονται διαδηλώνοντας το ότι δεν μπορεί να ζήσει ο Έλληνας .. Διαδηλώνοντας για λογαριασμό των δειλών των προσκυνημένων κι αυτών που έχουν αλλεργία στα χημικά..
Βέβαια η τηλεόραση ποτε δεν έδειξε μια διαδήλωση πολιτών με τα συνθήματά της.. μην ξυπνήσει το γατί.. Και δεν θα πρέπει κανείς να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν και παίζουν ξύλο με τα ΜΑΤ...
Κατά την ΕΡΤ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν διαδηλωτες, πολύ περισσότερο δε οι υπάλληλοί της να ναι οργανωμένοι στο ΠΑΜΕ..
Ακόμη δεν θα έπρεπε να κάνουν χιούμορ στις σελίδες των Facebook & Twitter, κι ας είναι του καθενός το προσωπικό καφενείο..
(Άρα είχε δίκιο ο Αδωνις που έλεγε ότι θα αρχίσουν οι διώξεις σε όσους βρίζουν η ειρωνεύονται..
Και στο στρατό γινόταν αυτό. Απαγορευόταν ο ριζοσπάστης.. όχι με νόμο αλλά με στοχοποίηση. )
Οι υπάλληλοι της ΕΡΤ θα έπρεπε να απαγορεύεται να είναι κομμουνιστές και συνδικαλιστικά ν ανήκουν στο ΠΑΜΕ..
Ας μετονομαστεί σε ΥΕΝΕΔ η Κυβερνητική τηλεόραση.
Τιμή σ αυτους που θέλουν την αλήθεια και φούμο σ αυτους που αναμασούν δελτία τύπου της Κυβέρνησης..
Τιμή στο φίλο και σύντροφο
Νίκο Αγγελίδη


Ενώ στην απάντηση του δημοσιογράφου στην ανακοίνωση της ΕΡΤ έγραψε:

 Χαιρετίζω τη γενναία στάση σου, και προπάντων το ότι δηλώνεις με ονοματεπώνυμο την ύπαρξη σου. Κάποιοι πρέπει να πουν την αλήθεια ότι αυτοί που βγαίνουν στο δρόμο για λογαριασμό των σκυμμενων προσκυνημένων και δειλών είναι αυτοί που τρώνε τα χημικά και τα δηλητήρια στη μούρη Αυτοί που με τα κομμάτια τους δένει το ατσάλι για το αυριανό όνειρο.