28/9/19

ΕΣΤΙΑ, ο αντικομμουνισμός της βρωμάει πάντα φασισμό

Η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ είναι η εφημερίδα που παραδοσιακά εκφράζει την άκρα δεξιά και ό,τι συντηρητικό και καταδικασμένο από το λαό στο πέρασμα του χρόνου. Δε χάνει την ευκαιρία να εκδηλώσει το φανατικό αντικομμουνισμό της με πρωτοσέλιδα εφάμιλλα της εμφυλιοπολεμικής περιόδου. Και ο αντικομμουνισμός της βρωμάει πάντα φασισμό .
Τα τελευταία χρόνια με τον αντικομμουνισμό που σχεδιασμένα προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση αναθάρρησε και η ΕΣΤΙΑ και βάλθηκε να γίνει η ναυαρχίδα του αντικομμουνισμού εν Ελλάδι. Γι’ αυτό και σήμερα παραδίδει μαθήματα αντικομμουνισμού στους νεόκοπους (αντικομμουνιστές) δια του παλαιού και έμπειρου στον αγώνα κατά του κομμουνισμού και του ΚΚΕ (κατά δήλωσή του)  Μανώλη Κοττάκη.
Κυρίως στοχεύει σε όσους στο χώρο της «δεξιάς παράταξης» δεν ασπάζονται το αφήγημα περί εξίσωσης φασισμού και κομμουνισμού, όπως για παράδειγμα ο ευρωβουλευτής κ. Κυπουρόπουλος. Γι’ αυτό και αφιερώνει το άλλο μισό της πρώτης σελίδας της για μια άθλια παραχάραξη της ιστορίας που ξεπερνά και τα ευφάνταστα πρωτοσέλιδα της εμφυλιοπολεμικής περιόδου, τότε που έκαναν τα χίλια δυο αίσχη σε βάρος των κομμουνιστών και των αγωνιστών του λαού και έπλαθαν τερατώδεις ιστορίες για να καλύψουν και δικαιολογήσουν το όργιο τρομοκρατίας.
Για αυτό και ενοχλήθηκε με τα μνημεία σε Γυάρο και Μακρόνησο προς τιμήν όσων μαρτύρησαν από το μετακατοχικό αστικό κράτος.
Να υπενθυμίσουμε δεν πάει πολύς καιρός που είχε ενοχληθεί ακόμη και με τα βιβλία που δώρισε ο κομμουνιστής δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος σε αριστεύσαντες μαθητές του Χαϊδαρίου.