15/6/19

Βρέθηκε το γράμμα που άφησε ο Ιούδας πριν αυτοκτονήσει!

Μια σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη έγινε τις προηγούμενες ημέρες καθώς βρέθηκε η χειρόγραφη επιστολή που άφησε ο Ιούδας πριν κρεμαστεί, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην προδοσία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Ο Ιούδας, στην χειρόγραφη επιστολή, που έγραψε λίγο πριν αυτοκτονήσει, εξηγεί ότι δεν πρόδωσε τον Ιησού Χριστό για τα τριάκοντα αργύρια αλλά για ιδεολογικούς λόγους επειδή τον παραπλάνησαν. Ο Ιούδας στη χειρόγραφη επιστολή του περιγράφει σκηνές από τη ζωή και τη δράση του Ιησού, ενώ έχει και εκτενείς αναφορές στις ομιλίες του Κυρίου μας.
Η χειρόγραφη επιστολή του Ιούδα, γραμμένη από το ίδιο του το χέρι, θα παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Πτολεμαΐδας από τον αρχαιολόγο που την ανακάλυψε, τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία