27/6/19

Ο Μίκης Θεοδωράκης πρότεινε τη συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους!

Ο Μίκης Θεοδωράκης πρότεινε τη συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους, πρότεινε ουσιαστικά να αφήσουμε τους Τούρκους να πατήσουν πόδι στο Αιγαίο, πρότεινε ακριβώς αυτό που ζητούν και διεκδικούν οι Τούρκοι, πρότεινε να μοιράσουμε τον πλούτο του Αιγαίου. Πότε έκανε αυτήν την προδοτική πρόταση ο Μίκης Θεοδωράκης; Όταν ήταν υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Και ποιος μας είπε για την πρόταση του Μίκη Θεοδωράκη; Ο Βασίλης Λεβέντης στη διακαναλική συνέντευξη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο Λεβέντης μάλιστα σκάρωσε και ολόκληρη ιστορία λέγοντας ότι περνούσε από το καφενείο που καθόταν ο Μίκης Θεοδωράκης και καθώς περνούσε από εκεί τον φώναξε ο Μίκης, που τον αγαπούσε πολύ, και του είπε όλα τα παραπάνω.
Ο Μίκης έχει κάνει κι έχει πει πολλά παράταιρα και απίστευτα. Τα παραπάνω όμως δεν τα πιστεύουμε και μόνο γιατί τα είπε ένας γελωτοποιός που περιφέρεται και λέει ένα σωρό σαχλαμάρες χωρίς καμία απόδειξη, ένας τύπος που η θέση του είναι σε τσίρκο κι όχι στη Βουλή. Μπορεί ο Μίκης να φρόντισε να λερώσει το όνομά του μόνος του με διάφορες συμπεριφορές του, αλλά ο Λεβέντης είναι πολύ μικρός για να λερώσει τον Μίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία