4/6/19

Μιγκέλ Ντίας Κανέλ: Η Βενεζουέλα μπορεί πάντα να υπολογίζει στην Κούβα

Ο Πρόεδρος της Κούβας Μιγκέλ Ντίας Κανέλ Μπερμούδες, απαντώντας στο ευχαριστήριο μήνυμα του ομολόγου του Νικόλας Μαδούρο για την απόφαση του νησιού να περιθάλψει παιδιά από την νοτιοαμερικανική χώρα, δήλωσε με μήνυμά του στο τουίτερ ότι η Βενεζουέλα μπορεί πάντα να υπολογίζει στην βοήθεια της Κούβας.
tweeterΟ Μαδούρο ανέφερε ότι η Κούβα προσέφερε ιατρική βοήθεια και συντονίζει την περίθαλψη τεσσάρων παιδιών, των οποίων η ανάρρωση επηρεάζεται από τις οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ.
Ευχαρίστησε επίσης για την αλληλεγγύη του λαού και των αρχών της Κούβας στη διάσωση της ζωής των πολιτών της Βενεζουέλας, ενώ διαβεβαίωσε ότι το κράτος εργάζεται σκληρά για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και να εξασφαλίσει την παροχή εξειδικευμένης ιατρικής φροντίδας.
Οι κυρώσεις κατά της Πετρελαϊκής Εταιρείας της Βενεζουέλας, το εμπάργκο στην θυγατρική της CITGO στο έδαφος των ΗΠΑ και ο αποκλεισμός των (συναλλαγματικώναποθεμάτων της Βενεζουέλας στις διεθνείς τράπεζες, εμποδίζουν τα χρηματοδοτικά προγράμματα και την αγορά φαρμάκων.

Πηγή: www.radioreloj.cu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία