Ο ΣΥΡΙΖΑ με την CIA και τον Μητσοτάκη στηρίζει το πραξικόπημα στη Βενεζουέλα

Ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε μια γερή κωλοτούμπα, όπως συνηθίζει, και χέρι – χέρι με την CIA και τον Μητσοτάκη στηρίζει πλέον το πραξικόπημα που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βενεζουέλα. Ο Συριζαίος βουλευτής Κώστας Δουζίνας, που είναι ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, όχι μόνο συναντήθηκε με εκπρόσωπο του πραξικοπηματία Γκουαϊδό, αλλά τάχθηκε υπέρ του αιτήματος του Γκουαϊδό για εκλογές, δηλώνοντας στο «Εuronews» ότι η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στη Βενεζουέλα «όπως προτείνεται και από τις διεθνείς και ευρωπαϊκές διπλωματικές πρωτοβουλίες και από τον πρόεδρο της Εθνικής Συνέλευσης της χώρας, Χουάν Γκουαϊδό». Ο εκπρόσωπος του πραξικοπηματία Φρ. Σούκρε, μιλώντας στην εφημερίδα «Καθημερινή», ανέφερε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «συμφώνησε μαζί μας για την ανάγκη να γίνουν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές» στη λατινοαμερικανική χώρα και πως ο Κ. Δουζίνας, σύμφωνα με τον Φρ. Σούκρε, δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει τις θέσεις της αντιπολίτευσης στον Αλέξη Τσίπρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν έριξε μια μεγάλη κωλοτούμπα και βρέθηκε στο πλευρό της CIA και του Μητσοτάκη να στηρίζει το Αμερικανοκίνητο πραξικόπημα στη Βενεζουέλα. Οι ψευτομαγκιές του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσαν, η ψευτοαντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία για τη Βενεζουέλα τελείωσε κι αυτή, και πλέον Τσίπρας και Μητσοτάκης δίνουν από κοινού τη μάχη, στο πλαίσιο που θέτει η CIA, να ανατρέψουν με πραξικόπημα τον νόμιμο Πρόεδρο της Βενεζουέλα. Τσίπρας και Μητσοτάκης, μαζί με την Γεννηματά, τον Θεοδωράκη και τον Καμμένο που με πολιτικό πραξικόπημα ανέτρεψαν το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος του 2015 και το έκαναν «ΝΑΙ», συντάχθηκαν τώρα όλοι μαζί και με το στρατιωτικό πραξικόπημα της CIA στη Βενεζουέλα.
ΥΓ. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, μεταδίδονται εικόνες από τη Βενεζουέλα στις οποίες φαίνονται ένοπλοι πράκτορες της CIA να συλλαμβάνουν στρατιωτικούς της χώρας. Το χέρι που κρατάει τα όπλα των πρακτόρων της CIA στη Βενεζουέλα έχει τη σφραγίδα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια