13/5/19

Σοβιετικά μέτρα προτείνει και ο Μητσοτάκης για να σωθεί η οικονομία!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήλεψε τον Αλέξη Τσίπρα που έβγαλε την Ελλάδα από τα μνημόνια με κομμουνιστικά οικονομικά μέτρα και προτείνει κι αυτός με τη σειρά του Σοβιετικά μέτρα για να σωθεί η οικονομία. Ο Μητσοτάκης προτείνει να εισαχθεί στους χώρους εργασίας το κνούτο προκειμένου οι εργαζόμενοι να γίνουν πιο παραγωγικοί και να δουλεύουν με τη θέλησή τους επτά ημέρες την εβδομάδα για να πάει μπροστά η οικονομία. Σύμφωνα με τη δέσμευση του Μητσοτάκη, εάν θα γίνει πρωθυπουργός οι εργαζόμενοι θα μαστιγώνονται με το κνούτο μόνο με τη θέλησή τους. Εάν οι εργαζόμενοι αρνηθούν να δουλέψουν επτά ημέρες την εβδομάδα και να μαστιγωθούν, ο Μητσοτάκης θα τους μεταφέρει σε τουριστικά θέρετρα για να παραθερίσουν!
ΥΓ. Το κνούτο ήταν ρωσικό μαστίγιο που πολυχρησιμοποιήθηκε την εποχή των τσάρων. Αφού λοιπόν η Ρωσία ήταν τμήμα της Σοβιετικής Ένωσης και το κνούτο ήταν Σοβιετικό. Εν πάση περιπτώσει το κνούτο ήταν τόσο Σοβιετικό όσο Σοβιετικά και κομμουνιστικά είναι τα μέτρα του Αλέξη Τσίπρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία