3/5/19

1η Μαΐου στη Γαλλία

Στη Γαλλία, τα κλασικά κίτρινα σακάκια γιόρτασαν την Ημέρα της διεθνούς αλληλεγγύης των εργαζομένων. 
Χρησιμοποιώντας την ημερομηνία στα πλαίσια των αιτημάτων του κινήματος, διοργανώθηκε μια έκτακτη διαδήλωση που οδήγησε σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας του δικτατορικού καθεστώτος Μακρόν, οι οποίες δεν έχουν ακόμη μεταφερθεί στην πλευρά του λαού. Ιδιαίτερα σκληρές συγκρούσεις πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις.
Δεν απογοητεύτηκαν από την απογοήτευση των μέσων ενημέρωσης, τα οποία είχαν ήδη ελπίδες ότι οι διαμαρτυρίες θα άρχιζαν να εξασθενούν, οι 60-80 χιλιάδες κάθε εβδομάδα τα Σάββατα κλιμακώνονται. Όπως φαίνεται στη 1η Μαΐου 2019, οι διαδηλωτές συνεχίζουν και θα συγκεντρωθούν στα μέσα της εβδομάδας.
Περισσότερες εικόνες εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία