12/4/19

Βρέθηκε η ημερήσια διαταγή του Πόντιου Πιλάτου για τη σταύρωση του Ιησού!

Βρέθηκε σε αρχαιολογική ανασκαφή η διαταγή του Πόντιου Πιλάτου για τη σταύρωση του Ιησού Χριστού. Η ημερήσια διαταγή του Πόντιου Πιλάτου, γραμμένη στα Λατινικά, αναφέρει ότι υπέγραψε τη διαταγή αφού πρώτα έπλυνε τα χέρια του επειδή θεωρούσε αθώο τον Ιησού Χριστό. Ο Πόντιος Πιλάτος διευκρινίζει ότι υπογράφει μια τέτοια διαταγή με πόνο ψυχής. Μαζί με την ημερήσια διαταγή για την σταύρωση του Ιησού βρέθηκε και πίνακας που απεικονίζει τον Πόντιο Πιλάτο την ώρα που νίπτει τας χείρας του!

Την ημερήσια διαταγή για τη σταύρωση του Ιησού Χριστού καθώς και τον πίνακα ζωγραφικής έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη του Μπάμπη, του υποψήφιου με τον Κυριάκο. Σύμφωνα με ανάρτηση του Μπάμπη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Πόντιος Πιλάτος στην ημερήσια διαταγή για τη σταύρωση του Ιησού Χριστού παραδέχεται επίσης ότι η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική.

Αντίγραφα της ημερήσιας διαταγής σταύρωσης του Ιησού Χριστού θα πουληθούν σύντομα από τον Μπάμπη και του Κυριάκο, μαζί με τις χειρόγραφες επιστολές που έγραψε με το χέρι του ο Ιησούς, μαζί με το παλαιωμένο κρασί από το θαύμα της Κανά, μαζί με το σαμάρι του γαϊδάρου πάνω στο οποίο εισήλθε ο Ιησούς στα Ιεροσόλυμα, μαζί με τα βότανα και τα μαντζούνια που πουλάει ο Κυριάκος στους αφελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία