12/4/19

Οι φοιτητές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ και ηχηρή απάντηση στη Δεξιά…

Οι φοιτητές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ και ηχηρή απάντηση στη Δεξιά, με την ψήφο τους στις φοιτητικές εκλογές. Οι φοιτητές τσάκισαν με την ψήφο τους τις στημένες δημοσκοπήσεις που δίνουν μεγάλο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία. Οι φοιτητές έδωσαν ηχηρό χαστούκι στα παπαγαλάκια της Νέας Δημοκρατίας που έχουν φέρει από τώρα τη Νέα Δημοκρατία στη διακυβέρνηση. Στη Νέα Δημοκρατία επικρατεί προβληματισμός μετά τα τελικά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί έχει αλλάξει το κλίμα αφού όλα τα στελέχη του ανέκτησαν την αυτοπεποίθησή τους και δηλώνουν με σιγουριά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τσακίσει τη Νέα Δημοκρατία σε όλες τις εκλογικές μάχες.
Η φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τα ποσοστά της στις φοιτητικές εκλογές πάνω από 200%, αφού από το 0,41% και 283 ψήφους το 2018, έφτασε στο 1,36% και 673 ψήφους, ενώ στις σπουδαστικές εκλογές από το 0,67% και 74 ψήφους έφτασε στο 1,53% και 155 ψήφους. Σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις σχολές στήνονται μεγάλα γλέντια για την γεωμετρική άνοδο των ποσοστών της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ. Το αποτέλεσμα των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για όλες τις εκλογικές μάχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία