Το μόνο χειρότερο από το να ταξιδέψεις με Ryanair είναι να ταξιδέψεις δύο φορές με Ryanair, επιβεβαιώνουν επιβάτες

Το μόνο κείμενο τελικά που θεωρούμε σημαντικό για την εταιρεία Ryamair είναι από το βατράχι.

Το μόνο χειρότερο από το να ταξιδέψεις με Ryanair είναι να ταξιδέψεις παραπάνω φορές με Ryanair, επιβεβαίωσαν σήμερα επιβάτες της εταιρείας απ’όλο τον πλανήτη.
Σύμφωνα με σχετική έρευνα, η ιρλανδική εταιρεία ψηφίστηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά ως η καλύτερη εταιρεία να βάλεις τον εχθρό σου να ταξιδέψει, και ιδανική αν δεν σε ενδιαφέρουν περιττές υπηρεσίες όπως φαγητό, αποσκευές, τη δυνατότητα να πας τουαλέτα ή το να αισθάνεσαι τα πόδια σου μετά την πτήση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Βατραχιού, η ιρλανδική εταιρεία ξεκίνησε την πώληση οριζόντιων θέσεων στο χώρο χειραποσκευών πάνω από τα καθίσματα του αεροσκάφους, ενώ μελετά το ενδεχόμενο τοποθέτησης καθισμάτων στο φτερό για όσους επιβάτες δεν έχουν χρήματα για μπότοξ.

Σε μία προσπάθεια πάντως να αμβλύνει τις εντυπώσεις, η Ryanair εισήγαγε πρόσφατα τυχερά παιχνίδια στις πτήσεις της, τα λεγόμενα ταξίδια-ρουλέτα, όπου οι επιβάτες μπορεί να κλείσουν για εισιτήριο για μια πόλη, αλλά να καταλήξουν σε μια άλλη εντελώς διαφορετική πόλη.

Σύμφωνα, τέλος με την έρευνα, αν έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε μελλοντική πτήση με την ιρλανδική εταιρεία ή την εξαγωγή φρονιμίτη χωρίς αναισθητικό, το 99% του επιβατικού κοινού δήλωσε ότι θα επέλεγε με χαρά το δεύτερο.