5/1/19

Χέρι – χέρι με τους Ναζί της Ουκρανίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πασχίζει ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας που να μην μπορεί να τον κατηγορήσει για την ιδιαίτερη συμπάθειά που τρέφει προς του Ναζί και συγκεκριμένα προς τους Ναζί της Ουκρανίας. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος υποδέχθηκε σήμερα Σάββατο 5 Γενάρη 2019 στο Οικουμενικό Πατριαρχείο τον φασίστα Ναζί Ουκρανό Πρόεδρο Ποροσένκο, προκειμένου να γιορτάσει μαζί του την ανακήρυξη του αυτοκέφαλου της εκκλησίας της Ουκρανίας. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με το ποίμνιο των πέντε Ορθοδόξων που έχει στην Τουρκία, ήρθε σε σύγκρουση με την Ρωσία, την χώρα με το μεγαλύτερο ποίμνιο Ορθοδόξων, προκειμένου να κάνει το χατίρι των ΗΠΑ που ήθελαν να δοθεί το αυτοκέφαλο στους Ναζί της Ουκρανίας. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δεν μας εκπλήσσει με τη την στάση του. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αφόρισε την επανάσταση του 1821, οπότε δεν του ήταν δύσκολο να αναγνωρίσει και τους Ναζί της Ουκρανίας.
Ίσως ο Οικουμενικός Πατριάρχης να αντιδράσει λέγοντας ότι τον Ναζί Πρόεδρο της Ουκρανίας Ποροσένκο επισκέφθηκε και ο πρώτος Έλληνας Αριστερός πρωθυπουργός για να νομιμοποιήσει την ναζιστική εκτροπή στην Ουκρανία με Αμερικανικό δάκτυλο και θα έχει δίκιο. Ίσως ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα έπρεπε να καλέσει στα πανηγύρια για το αυτοκέφαλο της Ουκρανικής εκκλησίας και τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος έχει ιδιαίτερη συμπάθεια και στα πανηγύρια και στον Ναζί Ποροσένκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία