Ο φασισμός είναι το αποτέλεσμα της αποτυχίας του σοσιαλισμού…

Ο ΣΥΡΙΖΑ το έριξε εκτός από την πολιτική αλητεία και στην ιστορική και στην φιλοσοφική αλητεία!
Ένας Συριζαίος μεγαλοδημομοσιογράφος και ένας Συριζαίος βουλευτής και καθηγητής, αποφάσισαν μέσα από το φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, για το οποίο δώσαμε μεγάλο αγώνα προκειμένου να μην περάσει το «μαύρο» της ΝΔ, αποφάσισαν να κάνουν ένα άλμα στην πολιτική αλητεία στην οποία μας υποβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια και να μας υποβάλουν σε ιστορική και φιλοσοφική αλητεία. Ο αξιότιμος Συριζαίος βουλευτής και καθηγητής μας είπε ότι «ο φασισμός είναι το αποτέλεσμα της αποτυχίας τους σοσιαλισμού και ότι η άνοδος του φασισμού οφείλεται στην αδυναμία της αριστεράς να εμπνεύσει τους εργαζόμενους και τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας» και ο αξιότιμος Συριζαίος δημοσιογράφος μια χαρά αποδέχτηκε αυτήν την φιλοσοφική και ιστορική αλητεία και έκανε συζήτηση πάνω σ’ αυτήν την αρλούμπα!
Οι Συριζαίοι σαλντιμπάγκοι προσπάθησαν να κρύψουν ότι ο φασισμός ήταν η επιλογή της άρχουσας τάξης προκειμένου να μην χάσει την εξουσία από την επαναστατημένη εργατική τάξη. Προσπάθησαν να κρύψουν ότι ο φασισμός ήταν αποτέλεσμα της προδοσίας των αντίστοιχων Γερμανών Πασοκοσυριζαίων , οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί προκειμένου η εργατική τάξη να μην πάρει την εξουσία, προσπάθησαν να κρύψουν ότι στον φασισμό φτάσαμε με τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Οι Συριζαίοι απατεώνες προσπάθησαν να κρύψουν ο φασισμός ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Γερμανών Πασοκοσυριζαίων για να χτυπηθεί η εργατική τάξη πισώπλατα και να δολοφονηθούν ο Λίμπνεχτ και η Λούξεμπουργκ. Οι Συριζαίοι αλχημιστές με αυτήν την φιλοσοφική και ιστορική αλητεία προσπάθησαν να μας πουν ότι για να μην ξαναέρθει ο φασισμός θα πρέπει να ανεχτούμε αυτούς να μας κοροϊδεύουν, προκειμένου τα αφεντικά να κάνουν τη δουλειά τους με αυτούς που είναι αριστεροί και να μη χρειαστεί να φέρουν ξανά τον φασισμό.
Όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές τόσο τα «ΣΥΡΙΖΑ ή τανκς» και οι παρόμοιες πολιτικές, φιλοσοφικές και πολιτικές αλητείες θα πληθύνουν. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές οι Συριζαίοι θα γυρίζουν την αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω και θα λένε τέτοιες ανιστόρητες και αντιεπιστημονικές βλακείες, που μπροστά τους οι ανιστόρητες και αντιεπιστημονικές βλακείες του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα θα φαντάζουν ως πταίσματα.
Πρώτη φορά Αριστερά και ο διασυρμός και η παραχάραξη της φιλοσοφίας και της ιστορίας από τους Συριζαίους δεν έχει προηγούμενο.