26/12/18

Για ποιους λόγους είναι εξαιρετικά χρήσιμο και ωφέλιμο να ξεκινήσεις να μετακινείσαι περισσότερο με το ποδήλατο;

Αποτέλεσμα εικόνας για podilato*Το ποδήλατο είναι μία εξαιρετική άσκηση: Το ποδήλατο είναι μία εξαιρετική γυμναστική για το σώμα η οποία βελτιώνει την καρδιαγγειακή λειτουργία και γυμνάζει εξαιρετικά το κάτω μέρος του σώματος. Ανήκει σε μία καλύτερες μορφές άσκησης που αξίζει να βάλεις στη ζωή και το πρόγραμμά σου.
* Βοηθάς να μην επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο το περιβάλλον: Τα αυτοκίνητα, τα λεωφορεία μέσω όλων των καυσαερίων μολύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα. Με το να χρησιμοποιείς ποδήλατο, δίνεις μία ευκαιρία να καταπολεμηθεί – έστω και στο ελάχιστο – η επιβάρυνση του περιβάλλοντος με καυσαέρια αλλά και η ίδια η υγεία μας.
* Έχεις ακόμα ένα επιπλέον μέσο για να μετακινείσαι: Χρησιμοποιώντας το ποδήλατο, μπορείς να μετακινείσαι στα μέρη που εσύ επιθυμείς με μεγαλύτερη ευκολία και έχεις μία επιλογή επιπλέον όταν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς με το λεωφορείο.
Το ποδήλατο είναι μία υπέροχη άσκηση που ίσως και να μας θυμίζει λίγο και την παιδική μας ηλικία όταν μαθαίναμε ισορροπία και χρησιμοποιούσαμε ροδάκια. Βάλε το στη ζωή σου, αξίζει!


ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία