Οι πρώην γκρέμισαν ..... τούτοι ισοπεδώνουν

Share:
Συμφώνησαν με τους τοκογλύφους 3,1 δις πλεόνασμα για το 2017, έβγαλαν πάνω από τα 8 δις (πως φαίνεται ότι αντιστάθηκαν για το καλό της κοινωνίας) και αφού ξεζούμισαν τον λαουτζίκο και στέρεψαν την αγορά από ρευστό επέστρεψαν δήθεν 1 δις (ειλικρινά δεν έχω καταλάβει σε ποιους) υπό μορφή ¨κοινωνικού μερίσματος". ;Όλα τα χρήματα έφυγαν από την χώρα και στις τσέπες των δανειστών την στιγμή που το κράτος χρωστάει στην αγορά περί τα 4 δις και δεν τα πληρώνει.
Αφού ψήφισαν όλοι τους μέτρα απίστευτης αγριότητας για το λαό απο το 2019 (όπως απίστευτες περικοπές συντάξεων και μείωση αφορολόγητου) ακούω οτι κάποιοι διατύπωσαν τις ενστάσεις τους στην κοινοβουλευτική ομάδα. Απίστευτο καραγκιοζιλίκι !!!! Με απίστευτη ευκολία μεταλλάσσονται από θύτες και θύματα και τούμπαλιν .......... Ψήφισαν το ξεπούλημα της ΔΕΗ και τώρα κλαίνε (θεατρικά) πάνω από τις υπογραφές τους.
Οι φρεγάτες που κάποτε ήταν σαπάκια σήμερα συστήνονται ως υπερόπλο για την άμυνα της χώρας.
Όλοι οι υπόλοιποι θεατές σαν σε παράσταση αρχαίας τραγωδίας (ψεκασμένοι !!!! η όχι ουδόλως απασχολεί), πολλοί δε πιστεύουν στο αφήγημα ότι τον Αύγουστο τελειώνει η κρίση και στρώνονται τα χρυσά κουτάλια ...... Στην υγεία μας ρε παιδιά!

Αctive Citizen Cris

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το κουτί δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία