25/4/18

Όταν ο βιαστής είναι όμορφος και μορφωμένος…

Δήλωσε η κοπέλα… μεγαλοκοπέλα δηλαδή… ότι είναι όμορφη και μορφωμένη και έπεσαν πάνω της σαν κοράκια να τη φάνε! Κι όμως η δήλωση της Αριστερής μεγαλοκοπέλας είχε και στόχευση και ουσία! Ας κάτσουν να σκεφτούν όλοι οι βιαζόμενοι κι ας μην παρασυρθούν από τις κραυγές εναντίον της Αριστερής μεγαλοκοπέλας! Ας βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει κι ας αναρωτηθούν αν είναι το ίδιο να τους βιάζει ένα όμορφο και μορφωμένο παλικάρι ή μια όμορφη και μορφωμένη έστω μεγαλοκοπέλα, με το να τους βιάζει ο δράκουλας, ο γιος του δράκουλα, η κόρη του δράκουλα, ο σαπιοκοιλιάς που κατά τη γνώμη του τα φάγαμε μαζί του και πολλοί άλλοι αυτής της συνομοταξίας! Ε όχι!! Δεν είναι το ίδιο! Δεν είναι το ίδιο να σε σοδομίζουν όμορφα και μορφωμένα τέρατα με το να σε σοδομίζουν άσχημα και αμόρφωτα τέρατα! Αλλιώς απολαμβάνεις τον βιασμό όταν σε βιάζουν όμορφα και μορφωμένα τέρατα!
Τελικά το δίλλημα που θα διαμορφωθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν θα είναι ποιος είναι ο καλύτερος, δεν θα είναι ποιος είναι ο λιγότερο κακός, δεν θα είναι ποιος βιάζει και βασανίζει λιγότερο, αλλά θα είναι ποιος από τους βιαστές-βασανιστές είναι πιο όμορφος και πιο μορφωμένος και με βάση αυτό θα πρέπει να διαλέξουμε τον βιαστή-βασανιστή μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία