25/4/18

2 στρέμματα παραχώρησε δωρεάν ο δήμαρχος Ηρακλείου σε χρυσαυγίτες, για να παίζουν Παγκράτιο

Στο δήμο Ηρακλείου φαίνεται πως περίσσευαν δύο στρέμματα από τη δημοτική γη και έτσι ο δήμαρχός του αποφάσισε να τα παραχωρήσει δωρεάν σε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής για να κάνει προπονήσεις σε αρχαιοελληνικά αθλήματα.
Η παραχώρηση έγινε προς ένα σωματείο που αποκαλείται “Παγκρατιαστές”, εκπρόσωπος του οποίου είναι ο Μιχάλης Δεληγιαννάκης.
Ο Δεληγιαννάκης είχε κατηγορηθεί παλιότερα πως είχε στήσει παράνομη σχολή εκπαίδευσης χρυσαυγιτών μέσα στους χώρους του Εθνικού Γυμναστικού Ομίλου Ηρακλείου. Τότε είχε δημοσιοποιήσει μια επιστολή, με την οποία αρνούνταν κάτι τέτοιο και η οποία έκλεινε έτσι:
Τέλος για όσους θέλουν να μάθουν τι πρεσβεύω, τους λέω ότι είμαι γνήσιος ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
Ηράκλειο 19-2-2014
Με τιμή
Μιχάλης Δεληγιαννάκης (ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ)
Λίγο καιρό αργότερα, κατέβηκε υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή:
Το candiadoc.gr, φέρνει στο φως έγγραφα του δήμου Ηρακλείου, με τη δημοτική αρχή να παραχωρεί δωρεάν χώρο για τη φιλοξενία των δραστηριοτήτων των “Παγκρατιαστών”, μέσα σε ένα μόλις μήνα από την υποβολή αντίστοιχου αιτήματος από τον Δεληγιαννάκη. Στην εισήγησή της μάλιστα η αντιδήμαρχος, επισημαίνει πως οι σκοποί του σωματείου είναι κοινωφελείς και υπέρ του τοπικού συμφέροντος και έτσι εντάσσονται στις προβλέψεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.
Μία γεύση από τις δραστηριότητες που μάλλον θα διεξαχθούν από το σωματείο στη δωρεάν παραχωρημένη δημόσια έκταση, μπορούμε να πάρουμε από παλιότερο κάμπινγκ της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία