Τελικά ο Στυλιανός Παττακός όχι μόνο δεν πέθανε αλλά δικάζει κιόλας επί ημερών της Αριστεράς!

Share:
Στο πρώτο αριστερό Ελληνικό κράτος ο Στυλιανός Παττακός ζει και βασιλεύει! Για να το εκφράσουμε καλύτερα πρέπει να πούμε ότι εάν ζούσε ο Παττακός θα ζήλευε αυτά που γίνονται στο πρώτο αριστερό Ελληνικό κράτος! Κανονικά οι Συριζαίοι πρέπει να πάρουν για συγκυβερνήτες εκτός από τον Καμμένο και τους Χρυσαυγίτες! Αυτοί τους αξίζουν τους φασίστες τους Συριζαίους!
«Είναι αναρχικοί άρα οι πράξεις τους είναι τρομοκρατικές»! Αυτή η πρωτοφανή κραυγή ξεστομίστηκε από εισαγγελέα και έγινε δεκτή από δικαστήριο! Ο εισαγγελέας που έβγαλε αυτήν την κραυγή δεν ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και το δικαστήριο δεν ήταν έκτακτο στρατοδικείο στο οποίο θήτευσε ο πρωτεργάτης της χούντας! Ο εισαγγελέας που έβγαλε αυτήν την κραυγή και το δικαστήριο που την έκανε δεκτή, τοποθετούνται χρονολογικά στο σωτήριο έτος 2018 κατά το οποίο κυβερνούν οι φασίστες οι Συριζαίοι!
Όσο για τα περί ανεξάρτητης δικαιοσύνης που θα επικαλεστούν οι Συριζαίοι για να δικαιολογηθούν, είναι κολοκύθια με τη ρίγανη. Ακόμα κι αν η δικαιοσύνη ήταν ανεξάρτητη, που δεν είναι, η ανεξαρτησία της θα έπρεπε να τελειώνει εκεί που ο δικαστής αρχίζει τις κορώνες οι οποίες περνάνε στο επίπεδο του φασισμού! Τον εισαγγελέα που ξεστόμισε αυτήν την απίστευτη φράση και τους δικαστές που τη δέχτηκαν θα έπρεπε να τους ελέγξουν για επικίνδυνη ολίσθηση σε ατραπούς που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την αστική τους δημοκρατία. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να το κάνουν! Οι Συριζαίοι τέτοιους δικαστές θέλουν για να εφαρμόσουν τα μνημόνια! Τέτοιου είδους δικαστές τους έκαναν πλάτες στο πολιτικό πραξικόπημα του καλοκαιριού του 2015! Άλλωστε οι Συριζαίοι έχουν μια συμπάθεια στις φασιστικές κραυγές αφού συγκυβερνούν με θρησκόληπτους ακροδεξιούς και κάνουν βόλτες στα Καστελόριζα με τραμπούκους ναζιστές! Με τον «αριστερό» κατήφορο δεν είναι μακριά η στιγμή που κάποιος  δικαστής θα κάνει ένα ακόμα βήμα και θα ξεστομίσει την κραυγή «είναι κομμουνιστές άρα οι πράξεις τους είναι τρομοκρατικές»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το κουτί δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία