Μήπως να γίνω σκύλος;!

Share:
Σάλος δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με φαντάρους που πέταξαν έναν σκύλο στο γκρεμό! Ο σκύλος τελικά όμως ήταν γάτος με πέταλα και όχι μόνο επέζησε από τη βάναυση συμπεριφορά των φαντάρων αλλά ζει και βασιλεύει! Οι φιλοζωικές οργανώσεις και διάφοροι ευυπόληπτοι πολίτες έχουν ξεσηκωθεί και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των φαντάρων ενώ η αστυνομία αμέσως τους ταυτοποίησε. Οι φαντάροι επίσης γρήγορα – γρήγορα ζήτησαν συγνώμη για τη βάναυση συμπεριφορά τους.
Μήπως, λέω, μήπως να γίνω κι εγώ σκύλος έτσι ώστε όταν κακοποιούμαι από τα ΜΑΤ στις κινητοποιήσεις κατά της αντιλαϊκής πολιτικής να ξεσηκώνονται οι φιλοζωικές οργανώσεις για να πάψει η κακοποίησή μου;! Μήπως, λέω, μήπως να γίνω κι εγώ σκύλος μπας και οι χωροφύλακες μου ζητήσουν συγνώμη για το ξύλο που μου ρίχνουν αντί να βγαίνουν με ανακοινώσεις και να ζητάνε την ελευθερία να μου δίνουν περισσότερο;! Μήπως, λέω, μήπως να δηλώσω κι εγώ σκύλος ώστε να ξεσηκώνονται οι φιλοζωικές οργανώσεις κάθε φορά που εγώ ψηφίζω άσπρο κι αυτός που μου κλέβει την ψήφο το μετατρέπει μέσα σε μια νύχτα σε μαύρο;! Μήπως, λέω, μήπως να δηλώσω κι εγώ σκύλος μπας και ασχοληθούν με τα στοιχειώδη μου δικαιώματα όλοι αυτοί που ασχολούνται με τα δικαιώματα των σκύλων;!
Καθώς έβλεπα την κακοποίηση του σκύλου και καθώς συνέπασχα μαζί του γιατί ξέρω τι θα πει κακοποίηση, αφού η πολιτική αυτή κακοποιεί κάθε μέρα κι εμένα και τα παιδιά μου, σκεφτόμουνα πόσοι από αυτούς που ξεσηκώθηκαν εναντίον των φαντάρων που κακοποίησαν τον σκύλο είναι υποκριτές αφού συνηγορούν καθημερινά στη δική μου κακοποίηση και στην κακοποίηση χιλιάδων άλλων συνανθρώπων μας, αφού πολλοί από αυτούς συμμετείχαν στην μετατροπή του «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος σε «ΝΑΙ»!
Μήπως, λέω, μήπως να γίνω σκύλος για να γλυτώσω από την κακομεταχείριση;! Μπα! Πάλι για μένα με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρξει σωτηρία! Μήπως τότε, λέω, μήπως να γίνω σκύλος για ν’ αρχίσω να δαγκώνω όλους αυτούς που μου πίνουνε το αίμα και μου τρώνε τα σπλάχνα;! Ή μήπως μπορώ ν’ αρχίσω να δαγκώνω και χωρίς να γίνω σκύλος και μάλιστα σαν άνθρωπος μπορώ να δαγκώσω δυνατότερα;! Μάλλον μπορώ… το ζήτημα είναι να το αποφασίσω!