24/3/18

Το ΝΑΡ θα πάρει τα όπλα μόνο σε μία περίπτωση…

Δημοσίευσε ο «902.gr» άρθρο, για τη στάση των επαναστατών του ΝΑΡ απέναντι στον πόλεμο και για την κριτική που ασκούν στη θέση του ΚΚΕ για τον πόλεμο. Στο άρθρο του αυτό ο «902.gr» χαρακτηρίζει τους αγωνιστές του ΝΑΡ ως νέους πασιφιστές που έχουν για σύνθημά τους το «δεν πολεμάμε»!
Η αλήθεια είναι ότι οι αγωνιστές του ΝΑΡ δηλώνουν ευθαρσώς ότι δεν πρόκειται να πολεμήσουν για την υπεράσπιση των συνόρων της χώρας αφού τα θεωρούν σύνορα των πλουτοκρατών κι όχι του λαού κι έτσι μιας και τα σύνορα είναι της αστικής τάξης δεν πειράζει να καταλάβει η Τουρκία μερικά νησιά, τον Έβρο ή την Πελοπόννησο επειδή στις περιοχές αυτές δεν κατοικούν εργάτες παρά μόνο πλουτοκράτες! Άλλωστε στον πόλεμο δεν θα έχει τσίπουρα και μεζέδες οπότε τι νόημα έχει ο πόλεμος;! Είναι όμως άδικο για τους αγωνιστές του ΝΑΡ να λέγεται ότι είναι νέοι πασιφιστές και ότι δεν θα πιάσουν όπλα γενικώς! Όπλα δεν θα πιάσουν σε περίπτωση ξένης εισβολής σε Ελληνικό έδαφος, αλλά σίγουρα θα πιάσουν αν χρειαστεί να χτυπήσουν πισώπλατα το ΚΚΕ! Κι αυτό το «σίγουρα» βάλτε το σε πολλά εισαγωγικά αφού ακόμα και το ΚΚΕ θα πιάσουν όπλα για να το χτυπήσουν μόνο εάν δεν είναι στρωμένοι στα τσίπουρα και στους μεζέδες εκείνην την ώρα! Το πρόσφατο παρελθόν βέβαια έδειξε ότι όταν είναι να χτυπήσουν το ΚΚΕ θυσιάζουν ακόμα και την καλοπέρασή τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία