21/3/18

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες…

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες με βάση τα εξώδικα που έστειλαν σε όσους Έλληνες βουλευτές τολμήσουν να ψηφίσουν όνομα για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που θα συμπεριλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία»! Κάποιοι Έλληνες του εξωτερικού θα δικάσουν για εσχάτη προδοσία όσους βουλευτές προβούν σε τέτοια ενέργεια!
Πολλοί βουλευτές αντέδρασαν εντονότατα στα προσωπικά εξώδικα που έστειλαν οργανώσεις Ελλήνων του εξωτερικού προσωπικά σε όλους τους βουλευτές. Κακώς αντέδρασαν έτσι γιατί για να δικάσουν αυτοί που έστειλαν τα εξώδικα θα πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά στην Ελλάδα η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, εξαιτίας της επιθετικότητας της Τουρκίας, οπότε η πλειονότητα των Ελλήνων του εξωτερικού και κυρίως αυτοί που παριστάνουν τους Ελληναράδες θα βρουν διάφορες προφάσεις για να μην έρθουν στην Ελλάδα ούτε για διακοπές το επόμενο διάστημα, οπότε τα δικαστήρια και οι κρεμάλες που θέλουν να στήσουν μπορούν να στηθούν μόνο με τηλεδιάσκεψη! Σαν να παίζουν δηλαδή video game! Στην περίπτωση που επιτραπούν τα δικαστήρια και οι κρεμάλες με τηλεδιάσκεψη για να μπορέσουν να διασκεδάσουν κάποιοι Έλληνες του εξωτερικού που στέλνουν τέτοια εξώδικα, καλά είναι να μάθουν πρώτα Ελληνικά για να μη χαθεί ο χρόνος στις μεταφράσεις και καλά είναι να μην μπερδευτούν και κραυγάσουν, όπως στα συλλαλητήρια που έκαναν στις ΗΠΑ για τη Μακεδονία, «god bless»!!
Την επόμενη φορά που οργανώσεις Ελλήνων του εξωτερικού πάρουν φόρα να στείλουν τέτοιου είδους εξώδικα με απειλές για κρεμάλες, πριν στείλουν τα εξώδικα ας στείλουν πρώτα λίστες με τα μέλη τους που ξέρουν να κρατούν όπλο, που δεν είναι αστράτευτοι και που μπορούν εντός 48 ωρών να βρίσκονται στην Ελλάδα από την στιγμή της κήρυξης επιστράτευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία