Όταν σε υμνεί ο Κασιδιάρης και δεν ανοίγει η γη να σε καταπιεί είναι γιατί…

Share:
«Ο Μίκης ξεκίνησε από την Ε.Ο.Ν. του Ιωάννου Μεταξά και έκλεισε τον κύκλο του στο #Συλλαλητηριο πλάι σε Πατριώτες και Εθνικιστές! Οι ενδιάμεσες στάσεις/κυβιστήσεις παραγράφονται…» γράφει ο Κασιδιάρης στο Twitter για τον Μίκη!
Μπράβο στο Μίκη για τα συγχαρητήρια που έλαβε από τον Κασιδιάρη! Μπράβο στο Μίκη «που έκλεισε τον κύκλο του στο Συλλαλητήριο πλάι σε Πατριώτες και Εθνικιστές» που είναι γεμάτοι με τατουάζ με σβάστικες και που χαιρετούν ναζιστικά! Μπράβο στο Μίκη που δεν θεώρησε ότι πρέπει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί παρά να νομιμοποιήσει φασίστες και μαχαιροβγάλτες! Μπράβο στο Μίκη που κατάφερε να κατρακυλήσει τον Ρίτσο και τη «Ρωμιοσύνη» στα στόματα, στα χέρια και στα πόδια φασιστών! Μπράβο στον Μίκη που ξανάδωσε το 2018 τον Παύλο και τον Νικολιό στους φασίστες για να τους ξαναστήσουν στο εκτελεστικό απόσπασμα! Μπράβο στο Μίκη που εναρμόνισε το ύφος και τη φωνή του με τις ναζιστικές κραυγές! Μπράβο στον Μίκη που δεν τον πείραξε ο διπλανός του που χαιρετούσε ναζιστικά! Μπράβο στο Μίκη! Αλλά όταν δεν σε πειράζει που σε υμνεί ο Κασιδιάρης ή όταν κάνεις πράγματα που ξέρεις ότι γι’ αυτά θα σε υμνήσει ο Κασιδιάρης, είναι προφανώς γιατί δεν ντρέπεσαι γι’ αυτό, αφού έχεις βρει σημεία ταύτισης με τον Κασιδιάρη! Και εις ανώτερα, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει το «εις κατώτερα»!
Και για όσους πονηρούς θα πούνε ότι χθες δεν ήταν φασίστες όλοι όσοι πήγαν στην πλατεία Συντάγματος η απάντηση είναι ότι μπορεί να μην ήταν όλοι φασίστες αλλά όλοι οι φασίστες ήταν μαζεμένοι στην πλατεία Συντάγματος! Άιντε γιατί έχει παρατραβήξει κι αυτή η απάτη της νομιμοποίησης των φασιστικών κραυγών επειδή οι χειροκροτητές των φασιστικών κραυγών δεν είναι όλοι φασίστες! Γιατί το χθεσινό ακροατήριο και οι χειροκροτητές του Θεοδωράκη μπορεί να μην ήταν όλοι φασίστες, αλλά σίγουρα χθες όλοι οι φασίστες ήταν χειροκροτητές του Θεοδωράκη! Κι όταν σε χειροκροτάει ο εχθρός πρέπει να γυρίσεις πίσω για να δεις τι λάθος έκανες! Εκτός κι αν δεν θεωρείς εχθρούς τους φασίστες ή δεν θεωρείς φασίστες τους Χρυσαυγίτες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το κουτί δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία