4/2/18

Αρνούμαι να υπηρετήσω σ αυτή τη φάση τα κελεύσματα της "παγκόσμιας τάξης"

Αν η όποια ονομασία (σύνθετη εννοείται ή άλλη πλην Μακεδονίας) ήταν αποτέλεσμα ειλικρινούς διαλόγου χωρίς τις επιταγές του Σόρρος και λοιπών, χωρίς διαμεσολαβητές αμφιβόλων προθέσεων κλπ.
με τα Σκόπια, στα πλαίσια καλής γειτονίας (με ότι συνεπάγεται αυτό) θα ήμουν εκεί και θα στήριζα
-Επειδή αρνούμαι να υπηρετήσω σ αυτή τη φάση τα κελεύσματα της "παγκόσμιας τάξης" και τα σχέδια που απεργάζεται στην περιοχή των Βαλκανίων
και επειδή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και πολύ περισσότερο στο σημερινό της Αθήνας θα βρίσκονται πολίτες από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα της χώρας (και όχι φασίστες)
το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να μην είμαι ενάντια σ αυτό το συλλαλητήριο
Λυπάμαι που χάνεται η ευκαιρία αυτό το συλλαλητήριο να είναι μια δυνατή φωνή (όπλο στα χέρια της εκάστοτε κυβέρνησης) ενάντια σ όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα τα 8-9 τελευταία χρόνια στη χώρα. (στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας, στο ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, στην οικονομική ισοπέδωση των πολιτών, στην φυγή λόγω κρίσης εκατοντάδων χιλιάδων κυρίως νέων ανθρώπων από τη χώρα κλπ)

Active Citizen Cris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία