Ένα βήμα πιο κοντά βρίσκεται η επιστήμη, στην κλωνοποίηση φασίστα

Ελπιδοφόρα νέα, για όλα τα φασιστικά κόμματα εκεί έξω

Καλά νέα, για αρκετά φασιστικά κόμματα εκεί έξω, αποτελεί μια είδηση που μας έρχεται από το χώρο της επιστήμης, αφού κινέζοι γιατροί φαίνεται πως κατάφεραν να κλωνοποιήσουν μαϊμούδες.
Συγκεκριμένα, ερευνητές από την κινεζική Ακαδημία Επιστημών και από το Ινστιτούτο Νευροεπιστημών της Σαγκάης, συνεργάστηκαν και ακολουθώντας μέθοδο πανομοιότυπη με εκείνη που οδήγησε στη δημιουργία της Ντόλι στη Σκωτία το 1996, έφεραν στη ζωή δύο πανομοιότυπες μαϊμουδίτσες, τις οποίες ονόμασαν Ζονγκ Ζονγκ και Χούα Χούα.
Μετά την Ντόλι, επιστήμονες από διάφορες χώρες είχαν καταφέρει να εφαρμόσουν αυτή την τεχνική, παράγοντας κλώνους αγελάδων, χοίρων, σκύλων, ποντικών και άλλων ζώων. Ωστόσο, δεν τα κατάφερναν με τα πρωτεύοντα θηλαστικά (βιολογική τάξη που περιλαμβάνει τις μαϊμούδες, τους πιθήκους και τους ανθρώπους).
Σε δηλώσεις τους, εκπρόσωποι της ερευνητικής ομάδας δήλωσαν ότι αποκλείουν κατηγορηματικά κάθε σκέψη για κλωνοποίηση ανθρώπων για ηθικούς λόγους.
Τα συγκεκριμένα νέα ήχησαν ευχάριστα στα αυτιά πολλών στελεχών φασιστικών κομμάτων και εγκληματικών μορφωμάτων, αφού ανοίγει πλέον ο δρόμος για την απευθείας παραγγελία ψηφοφόρων, τακτική που ίσως αποσυμφορήσει τα επιτελεία τους από το να πλημμυρίζουν το διαδίκτυο με ψεύτικες ειδήσεις, μεσαιωνικά παραμύθια αλλά και από την ανάγκη διοργάνωσης συλλαλητηρίων για όλους τους “δεν είμαι φασίστας αλλά…” εκεί έξω.
Παρόλα αυτά στην Ελλάδα, είχαμε διθυραμβικές αντιδράσεις, αφού μία από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες στην Ελλάδα, απασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα, τιτλοφορώντας το κάπως έτσι:
Ο λόγος, για την εφημερίδα “Μακελειό”, στο πρωτοσέλιδο της οποίας μπορούμε επίσης να διαβάσουμε και για τους 150 δαίμονες που συγκέντρωσε ο “μάγος του σκοτεινού βουνού” κατ’ εντολή Ιερώνυμου:
η οποία το προηγούμενο Σάββατο κατάφερε να πουλήσει περίπου 12.000 φύλλα:
αλλά χάρη στις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις, το νούμερο αυτό μπορεί να εκτοξευθεί.
Υ.Γ.1: Με όλη τη συμπάθεια για τις χαριτωμένες μαϊμουδίτσες αλλά και όλα τα πιθηκάκια εκεί έξω, που την πλήρωσαν σε αυτό το άρθρο.
Υ.Γ.2: Αρχική εικόνα, που δε ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε πως πειράξαμε: