30/1/18

Καλά τα περι διεθνισμού, τα περι καλής γειτονίας, της συνεργασίας των λαών όμως.....

-Με χαλάει το ποιος πιέζει και για ποιο λόγο να λυθεί πάραυτα το Σκοπιανό.
-Με χαλάει που το πρόβλημα πρέπει να λυθεί εδώ και τώρα, μόνο και μόνο, για να ενταχθούν τα σκόπια σε ένα επιθετικό οργανισμό που είναι το ΝΑΤΟ. (ποιά είναι τα σχέδια στην περιοχή;)
-Με χαλάει που υπάλληλος του Σορρος είναι ¨διαμεσολαβητής" στην προσπάθεια των 2 χωρών να επιλύσουν το πρόβλημα. Διαμεσολαβητής σημαίνει ίσες αποστάσεις και βοήθεια για εξεύρεση λύσης. Ένας που προσφωνεί τους Σκοπιανούς Μακεδόνες δεν μπορεί να παίζει διαμεσολαβητικό ρόλο.
-Με χαλάει που αυτοί που ήταν χτές κατά της σύνθετης ονομασίας σήμερα είναι υπέρ. 
-Με χαλάει που αυτοί που ήταν χτες υπέρ της σύνθετης ονομασίας σήμερα είναι κατα.
-Με χαλάνε αυτοί που εμφανίζονται σαν διοργανωτές των συλλαλλητηρίων και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν για ίδιους σκοπούς τα πατριωτικά αισθήματα του κόσμου.
-Τέλος με χαλάει πάρα πολύ που κάποιοι με περισσή ευκολία χαρακτηρίζουν ακραίους η φασίστες τις εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών που συμμετέχουν στα συλλαλητήρια.


Active Citizen Cris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία