30/1/18

Τραμπουκισμοί του ΠΑΜΕ σε βάρος χαρτόκουτων!

Σε απίστευτους τραμπουκισμούς προέβη το ΠΑΜΕ στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης επειδή λέει συμμετείχαν σωματεία τα οποία δεν ήταν σύννομα και γιατί το προεδρείο ήθελε να ξεκινήσει τη διαδικασία χωρίς να νομιμοποιηθούν τα σωματεία από το σώμα των συνέδρων! Σιγά το πράγμα!! Οι τραμπουκισμοί του ΠΑΜΕ έφτασαν στο αποκορύφωμά τους όταν εκπρόσωπός του έσκισε την κάλπη στην οποία θα ψήφιζαν οι σύνεδροι! Θα πείτε «δεν την έσκισε, την κατέστρεψε» και θα αναρωτηθείτε εάν τα Ελληνικά μας έχουν πρόβλημα! Κι όμως δεν έχουν πρόβλημα! Ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ έσκισε την κάλπη διότι το προεδρείο του σώματος έφερε για κάλπη μία χαρτόκουτα πολυχρησιμοποιημένη! Δεν ξέρουμε εάν η πολλαπλή χρήση της ήταν σε άλλες εκλογικές διαδικασίες ή σε μετακομίσεις οικοσκευής, αλλά η χαρτόκουτα όπως και να το κάνεις ήταν πολυχρησιμοποιημένη! Το προεδρείο του σώματος όμως είχε απάντηση στους τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ και στο σκίσιμο της κάλπης! Έφερε μιαν άλλη κάλπη, η οποία ήταν αυτή τη φορά όχι από απλό χαρτί, αλλά από αγνό παρθένο χαρτί όπως αγνό παρθένο μαλλί!
Δεν ξέρουμε εάν και η δεύτερη πολιοχρησιμοποιημένη χαρτόκουτα που ενεφανίσθη ως αναπληρωματική κάλπη ξανασκίστηκε από τους τραμπούκους του ΠΑΜΕ διότι αυτό δεν φαίνεται στο βίντεο! Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι το ΠΑΜΕ έχει μείνει κολλημένο στα παλιά ενώ η τεχνολογία, η επιστήμη, η ιστορία και η κοινωνία βαδίζουν προς τα μπρος με την ταχύτητα του φωτός! Ενώ λοιπόν οι εκλογές πλέον μπορούν να γίνονται εύκολα και γρήγορα με ψηφοδέλτια που θα συλλέγονται σε χαρτόκουτες, σε τενεκέδες, σε τεντζερέδες, σε γκιούμια, σε πτυελοδοχεία, σε ουροσυλλέκτες, σε πάπιες, σε καθίκια και σε άλλα δοχεία περισυλλογής, το ΠΑΜΕ μένει κολλημένο στις κάλπες οι οποίες έχουν ξεπεραστεί! Δεν άρεσε στο ΠΑΜΕ η χαρτόκουτα για κάλπη την ώρα που οι χαρτόκουτες χρησιμοποιούνται και ως κατοικίες για τους άστεγους! Δύο κόσμοι συγκρούστηκαν στο Εργατικό Κέντρο της Κοζάνης και φάνηκε ξεκάθαρα η ανωτερότητα του κόσμου που εκπροσωπεί ο κύριος με τα μούσια, το υποκάμισο και την χαρτόκουτα έναντι του κόσμου που εκπροσωπεί ο αξούριστος κύριος του ΠΑΜΕ! Το video είναι χαρακτηριστικό καθώς δείχνει πώς οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ εμποδίζουν να γίνει το άλμα προς το μέλλον, το άλμα προς την πρόοδο με μία χαρτόκουτα για κάλπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία