3/1/18

Ο Κικίλιας προσπαθεί να συναγωνιστεί την κυβερνητική γελοιότητα!

Ή συκοφάντης ή αστοιχείωτος! Ο κύριος Κικίλιας πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο δύο και να μας απαντήσει τι είναι!
«Όραμα της κυβέρνησης είναι η σοβιετοποίηση της κοινωνίας με μικροεπιδόματα, ψίχουλα και προπαγάνδα»! Αυτές τις αθλιότητες ξεστόμισε ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, προσπαθώντας να παραστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως Σοβιετικού τύπου κόμμα! Ποιον;! Τον χυδαίο ΣΥΡΙΖΑ που καθημερινά κάνει τους πλούσιους πάμπλουτους και τους φτωχούς πένητες! Τον νεοφιλελεύθερο ΣΥΡΙΖΑ που ο Κικίλιας τον ζηλεύει! Ο Κικίλιας έδωσε σοσιαλιστικά χαρακτηριστικά στον ΣΥΡΙΖΑ που αυτοαποκαλείται αριστερός! Ο Κικίλιας αποφάσισε να συναγωνιστεί τις γελοιότητες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αυτοαποκαλούνται κομμουνιστές!
Ο Κικίλιας τόλμησε να πιάσει την Σοβιετική Ένωση στο στόμα του! Ποιαν;! Την Σοβιετική Ένωση! Στη Σοβιετική Ένωση ο κόσμος δεν ήταν άστεγος, ρακοσυλλέκτης, είχε εργασία και δεν χρειαζόταν μικροεπιδόματα και ψίχουλα για να ζήσει! Στη Σοβιετική Ένωση ο κόσμος είχε δωρεάν υγεία, δωρεάν παιδεία και επίσης είχε στέγη, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θέρμανση που του παρέχονταν με ψίχουλα κι έτσι δεν είχε ανάγκη από την προπαγάνδα για να ζήσει! Ο Κικίλιας τόλμησε να πιάσει την Σοβιετική Ένωση στο στόμα του την ώρα που η Γερμανία έχει πάνω από ένα εκατομμύριο αστέγους και οι ΗΠΑ έχουν πάνω από μισό εκατομμύριο αστέγους κι αυτά το 2018! Στην Σοβιετική Ένωση δεν υπήρχε ούτε ένας άνεργος, ούτε ένας άστεγος! Τα γνωρίζει αυτά ο Κικίλιας και είναι απλά ένας συκοφάντης ή δεν τα γνωρίζει και είναι απλώς αστοιχείωτος;!
Όσοι γνωρίσαμε τον Βασίλη Κικίλια ως καλαθοσφαιριστή το μόνο που έχουμε να διαπιστώσουμε είναι ότι το πολιτικό του επίπεδο δεν διαφέρει καθόλου από το μπασκετικό του επίπεδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία