11/12/17

Αίμα, τιμή, χουλιγκανισμοί…

Τα Χρυσαύγουλα στην υπηρεσία του Αθλητισμού και του Πολιτισμού! Τα Χρυσαύγουλα πρωτοπορούν και πάλι παρά τις σε βάρος τους συκοφαντίες ότι κιότεψαν, κότεψαν και παραμένουν αδρανείς! Τα Χρυσαύγουλα όποτε βρουν την ευκαιρία προσπαθούν να φάνε με το κοτοπουλήσιο ράμφος τους όποιον βρουν πιο αδύναμο από αυτούς!
Υψηλόβαθμο στέλεχος των Χρυσαύγουλων συνελήφθη κατά τη διάρκεια χουλιγκανισμών! Το Χρυσαύγουλο κοτόπουλο μαζί με άλλους παλικαράδες έστησαν ενέδρα σε αντίπαλους οπαδούς και δημιούργησαν σοβαρότατα επεισόδια, υπηρετώντας το αθλητικό ιδεώδες για να μην λένε κάποιοι ότι τα Χρυσαύγουλα υπηρετούν μόνο το φασιστικό ιδεώδες! Έθεσαν τον εαυτό τους δηλαδή και στην υπηρεσία του αθλητικού ιδεώδους!
Αυτό βέβαια που πρέπει να ερευνηθεί από τις διωκτικές αρχές, εξαιτίας της παρουσίας του Χρυσαύγουλου στους χουλιγκανισμούς, είναι μήπως η επίθεση ήταν προγραμματισμένη να γίνει σε βάρος Πακιστανών μεταναστών αλλά εξαιτίας του ότι και οι φίλαθλοι στους οποίους επιτέθηκαν οι χούλιγκανς έχουν πράσινη σημαία, όπως πράσινη είναι και η σημαία του Πακιστάν, μπερδεύτηκαν και επιτέθηκαν σε φιλάθλους ενώ ήθελαν να επιτεθούν σε μετανάστες! Οι διωκτικές αρχές πρέπει να ερευνήσουν κι αυτό το ενδεχόμενο αφού τα Χρυσαύγουλα «εγέρθουτου» δεν φημίζονται για την αντίληψη και την ευφυΐα τους!
Αίμα, τιμή, τραμπουκισμοί! Αίμα, τιμή, χουλιγκανισμοί! Αίμα, τιμή, νεκροί μουσικοί! Ας καμαρώνουν όσοι στήριξαν με την ψήφο τους αυτά τα καθάρματα, αυτούς τους τραμπούκους, αυτούς τους χούλιγκανς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία