15/10/17

Ο '''''''αριστερός'''''''''μάγος, με τα δώρα της καπιταλιστικής ....Αμερικής!!!!!!

Απόxristosbellos

Στις ΗΠΑ μεταβαίνει από σήμερα ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας για πενθήμερη επίσκεψη, η οποία αναμένεται να επισφραγίσει τη βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας σε μία σειρά ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

O Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζ. Πάιατ, μιλώντας στο προσωπικό της βάσης της Σούδας, αποδίδοντας εύσημα στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τόνισε πως χάρη στη «στενή συνεργασία» με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και την ελληνική κυβέρνηση, η βάση της Σούδας θα μετατραπεί σε ανώτερο διανομέα υλικοτεχνικής υποστήριξης για άλλες, προκεχωρημένες, μονάδες.

Εκτός από την «γεωστρατηγική θέση» της χώρας, η κυβέρνηση αξιοποιεί ως κράχτη για τους αμερικανικούς ομίλους τα «φιλέτα» του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων και την πάμφθηνη εργασία.

Ο '''''αριστερός'''''' Αλ. Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ο πρόεδρος Τραμπ έχει μακρά πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων. Γνωρίζει πότε μια επένδυση μπορεί να είναι επωφελής και πότε όχι. Βλέποντας κάποιος την Ελλάδα σήμερα, νομίζω ότι μπορεί εύκολα να διαγνώσει ότι ανοίγονται μεγάλες επενδυτικές δυνατότητες στους κρίσιμους τομείς της Οικονομίας» και προσθέτει «όποιος εμπιστευτεί την Ελλάδα σήμερα, μπορεί μονάχα να κερδίσει».

Σίγουρα οι επενδυτές που θα έρθουν, θα κερδίσουν δις. Εμείς όμως θα τους δουλεύουμε για ένα πιάτο φαί. 

Θα μας φέρει επιστάτες να μας μαστιγώνουν για να γίνουμε πιο δεκτικοί. 

Θα μας φέρει πράγματα πολλά τα οποία όμως θα μας οδηγούν κατευθείαν στην σκλαβιά, αλλά θα πρέπει να είμαστε και χαρούμενοι γιατί όπως και να το κάνεις δεν θα γυρίσει με άδεια χέρια. 

Θα μας φέρει δώρα πολλά, που όμως θα μας χώνουν ακόμα πιο βαθιά στα σκατά! 

Καλώς να γυρίσει φέρνοντας αντί για την ελπίδα τα σκατά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία