Μητσοτάκης ο εξωγήινος…

Share:
Τεράστια σημασία και δημοσιότητα έδωσαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην «εξυπνάδα» που είπε ο Μητσοτάκης περί του εξωγήινου ο οποίος είπε σε ένα παιδί να αλλάξει φύλο και το παιδί αποφάσισε ν’ ακολουθήσει την συμβουλή! Μεγάλη σημασία και δημοσιότητα για ένα ήσσονος σημασίας θέμα αφού αυτό που ήθελε τελικά να πει ο Μητσοτάκης ήταν ότι ένα παιδί 15 χρονών μπορεί να θέλει ν’ αλλάξει φύλο για χίλιους δυο λόγους και γι’ αυτό η αλλαγή δεν μπορεί να είναι θέμα μόνο δικό του και της οικογένειάς του, αλλά πρέπει να κριθεί και από επιστημονική επιτροπή και είχε δίκιο σ’ αυτό όσο πανηγυρτζίδικα κι αν το εξέφρασε!
Πριν από λίγο καιρό που ο ίδιος Μητσοτάκης εξέφρασε κάτι απίστευτα απάνθρωπο και φασιστικό, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν έδωσαν καμία δημοσιότητα προφυλάσσοντάς τον! Από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο Μητσοτάκης είπε ότι η κοινωνική ισότητα είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση! Τότε μια χαρά κουκούλωσαν την αθλιότητα που ξεστόμισε ο Μητσοτάκης γιατί όλοι όσοι υπηρετούν αυτό το σύστημα το ίδιο πιστεύουν άσχετο που ο Μητσοτάκης το είπε και ο Τσίπρας το κρύβει! Τότε δεν βγήκε ο Πολάκης να παραστήσει τον Μητσοτάκη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σαν κανίβαλο που θέλει να μας γυρίσει στην δουλοκτητική κοινωνία γιατί για τον ίδιο στόχο πασχίζουν και οι δύο, ενώ τώρα βγήκε μεσανυχτιάτικα να τον περιγράψει σαν εξωγήινο!
Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά ακόμα και σ’ αυτά που ξεστομίζει ο Μητσοτάκης! Κριτική μόνο στα επουσιώδη και ούτε κουβέντα για τα ουσιώδη!