24/10/17

Η κοινωνική συναίνεση και οι νεκροί εργάτες…

Κοινωνική συναίνεση υποσχέθηκε ο Τσίπρας στους Αμερικανούς επενδυτές προκειμένου να έρθουν και να επενδύσουν στην Ελλάδα! Τι σημαίνει αυτή η κοινωνική συναίνεση την οποία υπόσχεται ο Τσίπρας στους επενδυτές;! Σημαίνει την δυνατότητα που θα έχουν οι επενδυτές να ξεζουμίζουν τους εργάτες τους μέχρι την βιολογική εξόντωσή τους χωρίς ν’ «ανοίξει μύτη»! Με βάση το ρεκόρ δολοφονιών εργατών σε εργατικά ατυχήματα και την εμφανή πρόθεση του κράτους να μην πάρει κανένα μέτρο, οι ξένοι επενδυτές μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα χωρίς να φοβούνται να ξεζουμίσουν και να δολοφονήσουν τους εργάτες τους!
Πιστεύουμε, εκτός κάμερας, ο πρωθυπουργός να παρουσίασε στους υποψήφιους επενδυτές και το στοιχείο των εργατικών ατυχημάτων ως πλεονέκτημα για να προχωρήσουν στις επενδύσεις! Εάν δεν το έκανε σίγουρα έχασε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ένα μπαλαντέρ! Δεν πιστεύουμε όμως ότι έκανε τέτοιο λάθος γιατί μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί φοβερός παίχτης για το Κεφάλαιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία