10/10/17

Με τον σταυρό στο χέρι απέναντι στα κτήνη τους ομοφυλόφιλους…


Ο Λεβέντης νόμισε ότι βρίσκεται σε reality show και από βήματος Βουλής μιλώντας για το νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου έδωσε κανονικό show!
Ο Λεβέντης με τον σταυρό στο χέρι ψηφίζει και στηρίζει τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους αλλά δεν ψηφίζει και δεν στηρίζει αυτά που δεν στηρίζει η εκκλησία! Ο Λεβέντης ήταν χάρμα ιδέσθαι καθώς νόμισε ότι βρίσκεται σε reality show και από βήματος Βουλής μιλώντας για το νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου έδωσε κανονικό ρεσιτάλ.
Βέβαια ο Λεβέντης είτε το καταλάβαινε είτε όχι οδήγησε με τα λεγόμενά του στις παρακάτω διαπιστώσεις:
– Ψηφίζουν όλα μαζί τα αστικά κόμματα αντιλαϊκά μνημόνια και αντιλαϊκούς εφαρμοστικούς νόμους και μαλώνουν για ότι δεν έχει σχέση με την δημοσιονομική πολιτική!
– Ψηφίζουν όλα μαζί τα αστικά κόμματα μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους για να τσαλαπατήσουν τον λαό και κανένας δεν αντιδράει αφού δεν αντιδράει και η εκκλησία, ενώ αντιδρούν σε νομοσχέδια όπως αυτό της ταυτότητας φύλου αφού αντιδράει η εκκλησία!
– Ο Λεβέντης και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα συμφωνούν με τις βαρβαρότητες της Ευρώπης σε βάρος των λαών, αλλά διαφωνούν με τις «ξετσιπωσιές» της Ευρώπης!
Στο τέλος του θρησκευτικού του κηρύγματος ο Λεβέντης από βήματος Βουλής και θέλοντας να απαντήσει στους Συριζαίους που είπαν σε ομιλίες τους ότι ο Χριστός τους δέχεται όλους και τους κλέφτες και τους δολοφόνους άρα και τους ομοφυλόφιλους, είπε ότι η εκκλησία δέχεται αυτούς που μετανοούν και όχι τα κτήνη που παραμένουν αμετανόητα!
Μέχρι τώρα γελούσαμε με το θέαμα που προσέφερε ο Λεβέντης αλλά σήμερα δεν γελάσαμε καθόλου, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειές του, γιατί ο λόγος του ξεχείλιζε από φασιστικές κορώνες και συναγωνιζόταν άνετα τον λόγο της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία