Με τον σταυρό στο χέρι απέναντι στα κτήνη τους ομοφυλόφιλους…


Ο Λεβέντης νόμισε ότι βρίσκεται σε reality show και από βήματος Βουλής μιλώντας για το νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου έδωσε κανονικό show!
Ο Λεβέντης με τον σταυρό στο χέρι ψηφίζει και στηρίζει τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους αλλά δεν ψηφίζει και δεν στηρίζει αυτά που δεν στηρίζει η εκκλησία! Ο Λεβέντης ήταν χάρμα ιδέσθαι καθώς νόμισε ότι βρίσκεται σε reality show και από βήματος Βουλής μιλώντας για το νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου έδωσε κανονικό ρεσιτάλ.
Βέβαια ο Λεβέντης είτε το καταλάβαινε είτε όχι οδήγησε με τα λεγόμενά του στις παρακάτω διαπιστώσεις:
– Ψηφίζουν όλα μαζί τα αστικά κόμματα αντιλαϊκά μνημόνια και αντιλαϊκούς εφαρμοστικούς νόμους και μαλώνουν για ότι δεν έχει σχέση με την δημοσιονομική πολιτική!
– Ψηφίζουν όλα μαζί τα αστικά κόμματα μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους για να τσαλαπατήσουν τον λαό και κανένας δεν αντιδράει αφού δεν αντιδράει και η εκκλησία, ενώ αντιδρούν σε νομοσχέδια όπως αυτό της ταυτότητας φύλου αφού αντιδράει η εκκλησία!
– Ο Λεβέντης και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα συμφωνούν με τις βαρβαρότητες της Ευρώπης σε βάρος των λαών, αλλά διαφωνούν με τις «ξετσιπωσιές» της Ευρώπης!
Στο τέλος του θρησκευτικού του κηρύγματος ο Λεβέντης από βήματος Βουλής και θέλοντας να απαντήσει στους Συριζαίους που είπαν σε ομιλίες τους ότι ο Χριστός τους δέχεται όλους και τους κλέφτες και τους δολοφόνους άρα και τους ομοφυλόφιλους, είπε ότι η εκκλησία δέχεται αυτούς που μετανοούν και όχι τα κτήνη που παραμένουν αμετανόητα!
Μέχρι τώρα γελούσαμε με το θέαμα που προσέφερε ο Λεβέντης αλλά σήμερα δεν γελάσαμε καθόλου, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειές του, γιατί ο λόγος του ξεχείλιζε από φασιστικές κορώνες και συναγωνιζόταν άνετα τον λόγο της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το κουτί δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία