20/10/17

Του χρόνου η «νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση» θα στήσει τραπεζάκι στο φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή;!

Η «νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση» καταγγέλλει την ΚΝΕ και την ΠΟΔΝ ότι την απέκλεισαν από το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών που διεξάγεται στο Σότσι της Ρωσίας!  Καταγγέλλει όμως και τον «Ριζοσπάστη» ότι έγραψε πως πήγαν στο φεστιβάλ ως προσκεκλημένοι της Ρωσικής Κυβέρνησης! Δηλαδή τελικά δεν ήταν καλεσμένοι στο φεστιβάλ της ΠΟΔΝ! Αλλά δεν πήγαν και ως προσκεκλημένοι της Ρωσικής Κυβέρνησης! Τότε πώς πήγαν;! Θέλουν να μας πουν ότι πήγαν ακάλεστοι στο φεστιβάλ της ΠΟΔΝ και έστησαν και τραπεζάκι;! Ε του χρόνου ας πάνε να στήσουν τραπεζάκι και στο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή κι αν δεν τους αφήσουν ας καλέσουν τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ για να επιβάλουν το τραπεζάκι τους!
Μήπως τελικά και ο Λαφαζάνης, που είναι και ομιλητής στις εκδηλώσεις της Ρωσικής Κυβέρνησης, θα μας πει ότι κι αυτός δεν πήγε ως διαπιστευμένος από αυτήν αλλά πήγε ως «ελεύθερος κι ωραίος» όπως η «νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση» και μάλιστα επέβαλε στους διοργανωτές να μιλήσει όπως η «νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση» επέβαλε το τραπεζάκι της;!
Για πολύ αφελή δεν περνάει τον κόσμο η «νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση»  και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία