29/10/17

Αριστούχος Αλβανικής καταγωγής προκάλεσε την διακοπή παρέλασης γιατί κρατούσε λάθος σημαία!

Αλβανίδα αριστούχος στη Σαντορίνη προκάλεσε τα πατριωτικά αισθήματα μερικών από τους παραβρισκόμενους, εμφανιζόμενη προκλητικά με λάθος σημαία στην παρέλαση! Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναπαρήγαν την είδηση συκοφαντώντας τους τίμιους πατριώτες καθώς έγραψαν ότι σταμάτησαν την παρέλαση για ρατσιστικούς λόγους επειδή η αριστούχος που κρατούσε την σημαία ήταν Αλβανίδα!
Η αναπαραγωγή της είδησης με τον παραπάνω τρόπο καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα! Οι τίμιοι πατριώτες σταμάτησαν την παρέλαση γιατί η Αλβανίδα αριστούχος με προκλητικό τρόπο εμφανίστηκε στην παρέλαση κρατώντας Ελληνική σημαία, προσβάλλοντας βάναυσα τους Ναζί πατριώτες των οποίων οι πρόγονοι κάτω από την σβάστικα δολοφόνησαν εκατομμύρια! Εάν η αριστούχος Αλβανικής καταγωγής εμφανιζόταν κρατώντας την τιμημένη σβάστικα τότε οι τίμιοι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα!
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία