3/9/17

Προσκυνημένοι τελάληδες των εργοδοτών…

Τοπική ιστοσελίδα πόλης της επαρχίας έβγαλε τελάλη να επαινέσει ντόπιο επιχειρηματία ο οποίος έδωσε μερικές χιλιάδες ευρώ στους εργαζομένους του για την αύξηση των κερδών της επιχείρησης, γιατί οι καρποί μιας επιτυχίας ανήκουν σε όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτήν. Και όσο η επιτυχία μεγαλώνει τόσο θα μεγαλώνει το μερίδιο για όλους!
Ενώ το σκοτάδι πέφτει όλο και πιο βαρύ πάνω από τον λαό και την εργατική τάξη, διάφοροι τελάληδες των εργοδοτών ανεβαίνουν στα κεραμίδια για να διαφημίσουν τα καλά και φιλεύσπλαχνα αφεντικά που δίνουν από τα κέρδη τους στους δούλους τους! Είναι οι ίδιοι τελάληδες που δεν λένε κουβέντα όταν τα αφεντικά, παρά τα κέρδη τους, απολύουν εργαζόμενους, όταν τα αφεντικά, παρά τον πλούτο τους, μειώνουν τους μισθούς, όταν τα αφεντικά ξεζουμίζουν τους ανασφάλιστους εργαζομένους τους δέκα και δώδεκα ώρες επτά ημέρες την εβδομάδα, όταν τα αφεντικά σκοτώνουν εργαζόμενους εξαιτίας των ελλιπών μέτρων ασφάλειας και υγιεινής, όταν τα αφεντικά μετά από θάνατο εργαζομένου τους την ώρα της δουλειάς «πιέζουν» τους συγγενείς να μην κάνουν μηνύσεις τάζοντας στη χήρα δουλειά μέχρι την συνταξιοδότησή της!
Ενώ η ανέχεια και ο θάνατος ρίχνουν βαριά τη σκιά τους πάνω στον λαό και στην εργατική τάξη, διάφοροι τελάληδες των αφεντικών βλέπουν να μεγαλώνουν τα μερίδια των εργαζόμενων από τα κέρδη των αφεντικών τους! Το μόνο που μεγαλώνει είναι η εκμετάλλευση και η εξαθλίωση και η προβολή τέτοιων ιστοριών για αγρίους είναι μόνο και μόνο για να καλλιεργείται η ίδια εκείνη Ελπίδα την οποία εκτέλεσε εκείνος ο Σωτήρας με το όνομα Αλέξης, πριν καν μας αφήσει να την δούμε!
Φυσικά το «λιβάνισμα» των αφεντικών από την τοπική ιστοσελίδα, αναπαρήγαγαν πρόθυμα πολλές από τις μεγάλες ιστοσελίδες που αναδεικνύουν από τη μια τα εγκλήματα των κομμουνιστών και από την άλλη τις ευεργεσίες των καπιταλιστών!
Άξιος ο μισθός όλων αυτών των διαδικτυακών φυλλάδων, τοπικών και υπερτοπικών! Κανονικά θα πρέπει να ζητήσουν κάτι παραπάνω από τα αφεντικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία