Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντεργατική Λεβέντικη Ποταμίσια Χρυσή Αυγή…

Οι επαναστάτες της Χρυσής Αυγής, οι υμνητές της χούντας, οι υμνητές των ταγμάτων ασφαλείας, οι άνθρωποι που μπήκαν στην Βουλή κοροϊδεύοντας και αυτοί τον κόσμο ότι θα σώσουν την χώρα με τους τραμπουκισμούς τους κι αφού πρώτα κόντεψαν να πάθουν λουμπάγκο από το βάρος των αμέτρητων ερωτήσεων υπέρ των εφοπλιστών, ήρθαν χθες στην Βουλή να αποκαλυφθούν άπαξ δια παντός για την απέχθεια που τρέφουν απέναντι στον λαό και στους εργάτες.
Οι Χρυσαυγίτες που σηκώνουν εύκολα και το πόδι τους και το χέρι τους στους αδυνάτους, στους ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης, χθες καταψήφισαν την τροπολογία του ΚΚΕ για τους απλήρωτους εργαζόμενους! Οι Χρυσαυγίτες χθες καταψηφίζοντας την τροπολογία του ΚΚΕ τάχθηκαν με την πλευρά της εργοδοσίας η οποία αφήνει τους εργαζόμενους απλήρωτους για μήνες, πολλές φορές πλέον και για παραπάνω από χρόνο. Οι Χρυσαυγίτες χθες καταψηφίζοντας την τροπολογία του ΚΚΕ τάχθηκαν ουσιαστικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου η οποία επέτρεπε την απλήρωτη εργασία εφόσον ο εργοδότης δεν αφήνει τους εργαζόμενους απλήρωτους με πρόθεση (!) και που στην ουσία έλεγε ότι εάν ο εργαζόμενος αρνηθεί να συνεχίσει να εργάζεται απλήρωτος τότε θεωρείται ότι λήγει η σχέση εργασίας με ευθύνη του εργαζόμενου!
Στην αντεργατική αυτή καταψήφιση από την Χρυσή Αυγή της τροπολογίας του ΚΚΕ, προστέθηκε η «λευκή» ψήφος των λεβέντηδων βουλευτών του Βασίλη Λεβέντη και των Ποταμίσιων του Σταύρου Θεοδωράκη! Απροκάλυπτη αντεργατική στάση από άλλους πονηρούς Λεβέντηδες και Θεοδωράκηδες που θα έσωζαν τον λαό από τα παλαιά κόμματα! Αυτοί είναι οι Μιχαλολιάκοι, οι Λεβέντηδες και οι Θεοδωράκηδες, αυτά είναι τα νέα κόμματα που θα έσωζαν τον κόσμο από τα παλιά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία! Χρυσή Αυγή, Ένωση Κεντρώων, Ποτάμια και άλλα τέτοια «νέα» κόμματα, είναι κόμματα αναχώματα στην ριζοσπαστικοποίηση της συνείδησης του λαού, είναι κόμματα εκτόνωσης της λαϊκής αγανάκτησης και οργής, είναι τελικά κόμματα τόσο γερά δεμένα στο άρμα των μονοπωλιακών ομίλων ώστε να τολμούν να καταψηφίζουν ή να ψηφίζουν «λευκό» στην φιλεργατική τροπολογία του ΚΚΕ. Η Λεβέντικη Ποταμίσια Χρυσή Αυγή θέλει τους εργαζόμενους σύγχρονους σκλάβους, θέλει τους εργαζόμενους να δουλεύουν απλήρωτοι εάν το καημένο το αφεντικό ισχυριστεί ότι δεν μπορεί να τους πληρώσει!
Χρυσή Αυγή, Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι κράτησαν μια απαράδεκτα αντεργατική στάση στην ψήφιση της τροπολογίας του ΚΚΕ, κάτι που δεν τόλμησαν να κάνουν ούτε το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, έστω για λόγους λαϊκισμού! Χρυσή Αυγή, Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι με την ψήφο τους στη Βουλή για την τροπολογία του ΚΚΕ, δήλωσαν περίτρανα στα αφεντικά ότι αυτούς πρέπει να εμπιστευτούνε για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους αφού είναι ικανοί χωρίς κανέναν φόβο και ενδοιασμό να καταψηφίζουν ή να μην υπερψηφίζουν φιλεργατικές τροπολογίες και φιλολαϊκούς νόμους!
Άξιος ο μισθός των Χρυσαυγιτών, των Λεβέντηδων και των Θεοδωράκηδων! Έκαναν ακριβώς αυτό που πιστεύουν και πρεσβεύουν. Ας σκεφτούν αυτοί που τους ψήφισαν και τους έβαλαν στη Βουλή εάν τους έβαλαν στη Βουλή για να καταψηφίζουν φιλεργατικούς νόμους και ας τους στείλουν εκεί που πραγματικά τους αξίζει να πάνε! Στα αζήτητα της ιστορίας!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες…

Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται να στήσουν κρεμάλες για τους προδότες με βάση τα εξώδικα που έστειλαν σε όσους Έλληνες βουλευτές τολμήσουν να ψηφίσουν όνομα για την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας που θα συμπεριλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία»! Κάποιοι Έλληνες του εξωτερικού θα δικάσουν για εσχάτη προδοσία όσους βουλευτές προβούν σε τέτοια ενέργεια! Πολλοί βουλευτές αντέδρασαν εντονότατα στα προσωπικά εξώδικα που έστειλαν οργανώσεις Ελλήνων του εξωτερικού προσωπικά σε όλους τους βουλευτές. Κακώς αντέδρασαν έτσι γιατί για να δικάσουν αυτοί που έστειλαν τα εξώδικα θα πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά στην Ελλάδα η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, εξαιτίας της επιθετικότητας της Τουρκίας, οπότε η πλειονότητα των Ελλήνων του εξωτερικού και κυρίως αυτοί που παριστάνουν τους Ελληναράδες θα βρουν διάφορες προφάσεις για να μην έρθουν στην Ελλάδα ούτε για διακοπές το επόμενο διάστημα, οπότε τα δικαστήρια και οι κρεμάλες που θέλουν να στήσουν μπορούν να στηθούν μόνο με τηλεδιάσκεψη!…

Τι είπε η Ζαρούλια για τον Μαρξ και τον Ενγκελς;!

Πριν από λίγο η Ζαρούλια μιλώντας στη Βουλή είπε διάφορα αστεία αλλά επικίνδυνα πράγματα, αραδιάζοντας ένα σωρό απίστευτες ιστορίες οι οποίες έχουν ως μοναδική πηγή το ύφος και τη λογική του Γκαίμπελς! Δεν βρίσκουμε παράξενο οι Έλληνες ναζί να μιμούνται τον Γκαίμπελς, αλλά νομίζουμε ότι αυτοί τελικά δεν τον μιμούνται απλά μα προσπαθούν να τον ταΐσουν την σκόνη τους! Έτσι η Ζαρούλια ανάμεσα στα άλλα αστεία, είπε ότι ο Μαρξ και ο Ένγκελς ήταν μισέλληνες και λάτρεις των Οθωμανών!
Οπωσδήποτε η Γκαιμπελίστικη τακτική του πες – πες κάτι θα μείνει είναι δεύτερη φύση και των Ελλήνων ναζί, αλλά δε φτάνει μόνο αυτή για να ξεστομίζουν τις ανιστόρητες, φασιστικές και ρατσιστικές κραυγές τους! Οι Έλληνες ναζί απευθύνονται στα πιο χαμηλά μορφωτικά στρώματα αφού οι υπόλοιποι είτε γνωρίζουν είτε θα ψάξουν και θα πληροφορηθούν, αρνούμενοι να καταπιούν αμάσητα τα φασιστικά ψεύδη της Χρυσής Αυγής, ότι το έργο των Μαρξ και Ένγκελς όχι απλά είναι γεμάτο από αναφορές στην Αρχαία Ελλάδα και στην Αρχαία Ελλ…

Σοκ: Η Ε.Ε. με έκθεσή της υπονοεί ξεκάθαρα, πως κάποιοι τρώνε λεφτά από την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων στην Ελλάδα

Σχεδόν κανένας δε σοκαρίστηκε από την έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου που εξέταζε 12 συμπράξεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (ΣΔΙΤ) προκειμένου να κατασκευαστούν μερικοί από τους μεγάλους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους. Η έκθεση αφορά τους αυτοκινητοδρόμους Ε65, Ολυμπία Οδό και Μορέα και σύμφωνα με το πόρισμά της, η πλέμπα επιβαρύνθηκε με επιπλέον 1,2 δισ. ευρώ λόγω των πολλαπλών καθυστερήσεων στην ολοκλήρωσή τους. Ακόμα χειρότερα, οι αυτοκινητόδρομοι που παρδόθηκαν φαίνεται να κάλυψαν τελικά λιγότερα χιλιόμετρα από το αρχικό σχέδιο. Συγκεκριμένα ο Ε65 παραδόθηκε σχεδόν κατά το ήμιση (55%) με το κόστος να έχει αυξηθεί κατά 47% από την αρχική εκτίμηση, δηλαδή 415 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω κόστος, ενώ λάθος είχε υπολογιστεί και η συχνότητα διέλευσης των οχημάτων, μειωμένη κατά 63%. Η Ολυμπία Οδός παραδόθηκε μειωμένη κατά 45% με αύξηση του κόστους κατά 59% και συνολική πρόσθετη επιβάρυνση 678 εκατομμυρίων ευρώ. Ο αυτοκινητόδρομος Μορέα από την άλλη παραδόθηκε ολόκληρος, με το κό…