25/5/17

Τι εξυπηρετεί η τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου;!

Ενώ το αστικό κράτος συνεχίζει να μακελεύει τον λαό, ενώ η κυβέρνηση συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο για τις συμφωνίες που έκανε για το χρέος, ενώ ο λαός βρίσκεται πνιγμένος από την πολιτική αυτής της κυβέρνησης ως συνέχεια της πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων, μεταξύ αυτών και της κυβέρνησης Παπαδήμου, τρομοκράτες έκαναν βομβιστική ενέργεια εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου!
Ποιον εξυπηρετεί αυτή η ενέργεια των τρομοκρατών;! Να φοβίσουν τους αστούς πολιτικούς ώστε να μην ψηφίζουν μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους;! Αυτά είναι γελοιότητες και μόνο να τα σκέφτεται κανείς;!
Η επίθεση εναντίον του Λουκά Παπαδήμου μπορεί να είναι πράξη εκδίκησης για την αντιλαϊκή πολιτική του;! Αυτό μπορεί να είναι μόνο σκέψη αφελούς ή παρορμητικού!
Τι θα προσφέρει αυτή η βομβιστική ενέργεια;!
Η ενέργεια αυτή θα αποπροσανατολίσει την κουβέντα από τα σκληρά μνημόνια και από τις νέες βαρβαρότητες που ετοιμάζουν κυβέρνηση και «θεσμοί» σε βάρος του λαού!
Η ενέργεια αυτή θα δώσει το πρόσχημα στο αστικό κράτος να εντείνει την αστυνομοκρατία!
Η ενέργεια αυτή θα αθωώσει τον Παπαδήμο από την σφαγή που διέπραξε σε βάρος του Ελληνικού λαού, μέχρι και θα τον ηρωοποιήσει!
Η ενέργεια αυτή θα στρέψει το ενδιαφέρον στην επίθεση εναντίον των διαφόρων Παπαδήμων και θα ξεχαστεί, έστω για λίγο καιρό, η επίθεση των Παπαδήμων εναντίον του λαού!
Η τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Παπαδήμου θα λειτουργήσει υπέρ του αστικού κράτους και σε βάρος του λαού, άρα ήταν μια προβοκατόρικη ενέργεια για την οποία κανένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος δεν μπορεί να χαίρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το κουτί ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται. .To κουτί έχει το δικαίωμα διαγραφής οποιοδήποτε σχολίου χωρίς αιτιολογία