Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Συριζαίοι θα δημιουργήσουν matrix!


Αφού δεν έκαναν τίποτε από όσα έταξαν ότι θα κάνουν για να ελαφρύνουν τα βάσανα του κοσμάκη, αλλά αντίθετα έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να γκρεμίσουν ότι δεν είχαν καταφέρει να γκρεμίσουν οι προηγούμενοι, τώρα οι Συριζαίοι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα matrix, σαν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, έτσι ώστε βυθισμένοι σ' αυτό να ξεχνούμε τα βάσανά μας!
Πώς θα το καταφέρουν αυτό;! Μα με τη νομιμοποίηση των «μαλακών ναρκωτικών», της οποίας σκαλοπάτι είναι η νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης! Οι πονηροί Συριζαίοι όταν θέλουν βρίσκουν λύσεις, αρκεί αυτές οι λύσεις να μην έρχονται σε σύγκρουση με τους τραπεζίτες, τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές.
Συριζαίοι λοιπόν βουλευτές με ερώτησής τους στη Βουλή απαιτούν την προώθηση της καλλιέργειας της κάνναβης για ιατρική χρήση, προκειμένου να αναζωογονηθεί η αγροτική οικονομία και οι εξαγωγές και προκειμένου να ανακουφιστούν τα ασφαλιστικά ταμεία από την επιβάρυνση των ακριβών συνταγογραφούμενων φαρμάκων της κλασικής φαρμακοβιομηχανίας! Άκουσον – άκουσον τι σκαρφίστηκαν να πούνε οι Συριζαίοι!
Ο υπουργός Υγείας μάλιστα δεσμεύτηκε ότι θα λάβει μέτρα ώστε οι ασθενείς με συγκεκριμένες παθήσεις, οι οποίες περιλαμβάνονται στις θεραπευτικές ενδείξεις, να αποκτήσουν πρόσβαση σε φαρμακευτικά σκευάσματα με αποδεδειγμένο κλινικό όφελος. Αυτή η δέσμευση ήρθε κατόπιν θετικού πορίσματος για την συνταγογράφηση της κάνναβης για ιατρικούς λόγους από Ομάδα Εργασίας που είχε συσταθεί από το υπουργείο Υγείας στην οποία δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν επιστήμονες από προγράμματα πρόληψης και απεξάρτησης από τα ναρκωτικά!
Οι πονηροί βέβαια Συριζαίοι κάνουν πως ξεχνούν ότι οι επιστημονικές έρευνες για την ανακούφιση του πόνου αναφέρονται σε ισχυρά παυσίπονα και όχι στην κάνναβη ως φάρμακο επιλογής! Κάνουν πως ξεχνούν ότι κάνναβη για φαρμακευτικούς λόγους μπορεί να καλλιεργηθεί και σήμερα αποκλειστικά και μόνο από το κράτος! Κάνουν πως ξεχνούν ότι η προπαγάνδα για την «ιατρική χρήση» της κάνναβης άνοιξε τον δρόμο σε όλες τις χώρες που χρησιμοποιήθηκε στην νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Κάνουν πως ξεχνούν ότι η διαθεσιμότητα, η προσβασιμότητα και η κοινωνική αποδοχή μιας ουσίας αυξάνουν την κατανάλωσή της! Κάνουν πως ξεχνούν ότι η κάνναβη εντέλει είναι εξαρτησιογόνος ουσία!
Δεν μας εκπλήσσουν βέβαια καθόλου οι αγαπημένοι μας Συριζαίοι διότι έκαναν πως ξέχασαν τόσα και τόσα που έταξαν στον Ελληνικό λαό προεκλογικά, τα παραπάνω θα θυμηθούν;! Υπάρχει βέβαια και η άλλη προσέγγιση του Πάνου Τζαβέλλα ο οποίος τραγουδούσε ότι «στης χούντας το αλισβερίσι, λεύτερο ήταν το χασίσι, ποτέ ο λαός να μην ξυπνήσει»! Τον Τζαβέλλα μάλιστα οι αγαπημένοι μας πονηροί Συριζαίοι δεν μπορούν να τον κατηγορήσουν και ως «κολλημένο»! Έτσι δεν είναι αξιολάτρευτοι Συριζαίοι;!


Σχόλια