Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

kleft.gr

Ποιος είναι ο ρόλος μιας ιστοσελίδας όπως η kleft.gr;! Μα ποιος άλλος παρά του να κράζει όποιον τολμήσει να αρθρώσει φωνή εναντίων των απατεώνων ιδιοκτητών της! Ποιος άλλος εκτός του να υπερασπίζει κωλοτούμπες, μεταλλάξεις και χοροπηδήματα! Ποιος άλλος εκτός από την υπεράσπιση της κλεψιάς σε βάρος του λαού, αλλά κλεψιάς με αριστερό πρόσημο!
Η kleft.gr (kleft των ονείρων μας, kleft των προσδοκιών μας, kleft της αξιοπρέπειάς μας, kleft της ψήφου μας, kleft των χρημάτων που μας άρπαζαν οι προηγούμενοι κι αυτή θα μας τα έδινε πίσω αλλά τώρα μας τα αρπάζει πιο χοντρά), καλεί σε κανιβαλισμό σε βάρος όποιου τολμήσει να φωνάξει ότι ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να κλαίει τη μοίρα του και πρέπει να πάρει στο κατόπι τους απατεώνες που του έταξαν ότι θα τον γλιτώσουν με ένα νόμο και με ένα άρθρο και αντί γι’ αυτό τον σταυρώνουν κάθε ημέρα!
Η kleft.gr έχει σκοπό να φιμώσει κάθε φωνή αντίδρασης και αντίστασης εναντίον της πολιτικής της εκμετάλλευσης και της αφαίμαξης του λαού. Η kleft.gr έχει σκοπό να τσαλαπατήσει και τις τελευταίες εστίες αντίστασης στα παράσιτα τους πλουτοκράτες και στο υπηρετικό τους προσωπικό. Η kleft.gr έχει σκοπό να επιβάλει σιγή νεκροταφείου ώστε να μπορούν να περνούν ο ένας αντιλαϊκός νόμος μετά τον άλλον και μάλιστα με λαϊκή συναίνεση!
Η kleft.gr τέλος έχει σκοπό να καπηλευτεί το αίμα όσων έδωσαν τη ζωή τους για να γκρεμιστεί το σύστημα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και μάλιστα απαιτεί να προβεί σε αυτήν την ιεροσυλία χωρίς καμία αντίδραση!
Η kleft.gr έχει αποστολή να πραγματοποιήσει με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο και με κάθε θυσία, αυτό για το οποίο επιλέχτηκε από την άρχουσα τάξη, τον πλήρη εξανδραποδισμό του λαού!

Ανταλλ

Σχόλια